Een Afbeelding In Een Map Maken A

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding In Een Map Maken A
Een Afbeelding In Een Map Maken A

Video: Een Afbeelding In Een Map Maken A

Video: Een Afbeelding In Een Map Maken A
Video: Een map maken en bestanden verplaatsen naar die map 2024, April
Anonim

Mappen zijn opslagplaatsen van computerbestanden. Ze fungeren ook als pictogrammen voor snelle navigatie door de secties van het besturingssysteem. Voor het gemak van gebruikers is er in de instellingen een speciale service voor het maken van een afbeelding in een map. Dit zal u helpen het kleurrijke label snel te onthouden.

Hoe maak je een afbeelding in een map
Hoe maak je een afbeelding in een map

Noodzakelijk

Sectie "Eigenschappen" ("Personalisatie")

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het mappictogram. Selecteer in de lijst met opdrachten die verschijnt het onderste gedeelte "Eigenschappen" (in nieuwere versies van Windows wordt dit "Personalisatie" genoemd). Er verschijnt een nieuw servicevenster, waar u naar het tabblad "Instellingen (snelkoppeling)" moet gaan (in nieuwe versies van Windows heet dit "Bureaubladpictogrammen wijzigen"). Hier kunt u de afbeelding invoegen in het bekende gele rechthoekige maplabel.

Stap 2

Ga naar het bovenste veld "Afbeeldingen van mappen" om de miniatuurmodus in te schakelen. Het unieke van deze modus is dat u elke afbeelding in het mappictogram kunt plaatsen - achtergrondafbeelding, foto, bureaubladachtergrond, enz. Verwar deze service niet met de vergelijkbare "Mappictogrammen", die zich er direct onder bevinden. Om een afbeelding in te voegen, klikt u op de knop "Afbeelding selecteren". Er verschijnt een extra venster met een zeer eenvoudige en intuïtieve interface.

Stap 3

Gebruik vervolgens de functie om door mappen te bladeren en selecteer de gewenste achtergrond, evenals de map waarin u deze wilt plaatsen. Bevestig uw keuze door op "Ok" te klikken. Sluit het servicevenster. Zoek nu op het bureaublad of in de systeempartities uw mooie map. Bewonder haar uiterlijk! Het is volledig veranderd en nu, in plaats van het gebruikelijke maplabel, past het elegant op een heldere achtergrondafbeelding.

Stap 4

Voor elke map is het raadzaam om een bij de inhoud passende tekening in te stellen, bijvoorbeeld voor belangrijke documenten - een afbeelding van een portfolio of businesscase, voor de thuisboekhouding - een foto met bankbiljetten of bankbiljetten, en voor muziek - een tekening van een gitaar of koptelefoon. Denk creatief na en uw vertrouwde interface wordt ongelooflijk handig en gedenkwaardig. Als u naar de vorige weergave van de map wilt terugkeren of een andere afbeelding wilt invoegen, gebruikt u dezelfde sectie.

Aanbevolen: