Hoe Zet Je Een Em-streepje?

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Een Em-streepje?
Hoe Zet Je Een Em-streepje?

Video: Hoe Zet Je Een Em-streepje?

Video: Hoe Zet Je Een Em-streepje?
Video: How To SLIT Eyebrows And Eyebrow Tutorial | Kayla Martinez 2024, Mei
Anonim

Elke gebruiker die met Office-documenten werkt, moet soms niet-standaard tekens in de tekst gebruiken. Zoeken naar de juiste knop op het toetsenbord heeft geen zin: veel symbolen op de toetsen zijn er simpelweg niet. De MS Word-editor biedt echter andere opties.

Hoe zet je een em-streepje?
Hoe zet je een em-streepje?

instructies:

Stap 1

Het em-streepje is een van de symbolen die de tekst gemakkelijk leesbaar maken. Het is echter niet zo eenvoudig om een em-streepje in te stellen met toetsenbordinvoer zonder dat vooraf een extra toetsconfiguratie is gemaakt. Hoewel in dit geval de MS Word-functie genaamd "AutoCorrectie" te hulp komt. De essentie is dat het programma na het invoeren van bepaalde tekens deze automatisch vervangt door andere, vooraf ingestelde tekens. Zo verschijnen bijvoorbeeld grote letters aan het begin van zinnen. Hetzelfde geldt voor het em-dashboard. Om de programma-instellingen te controleren, gaat u naar het menu "Service" in het item "AutoCorrectie-opties". U ziet een venster met verschillende functie-instellingen.

Stap 2

Om een em-streepje te gebruiken via autocorrectie, voert u het koppelteken "-" in. Schrijf een willekeurig woord met een spatie erna en druk nogmaals op de spatie. Het koppelteken dat u invoert, verandert in een em-streepje "-".

Stap 3

Je kunt een em-streepje op een andere manier zetten. De Word-editor heeft de mogelijkheid om verschillende speciale tekens in te voegen, die niet of moeilijk vanaf het toetsenbord kunnen worden ingevoerd. Om de volledige lijst met beschikbare symbolen te zien, gaat u naar het menu "Invoegen" en selecteert u de opdracht "Symbool". U ziet een nieuw venster met veel tekens die kunnen worden gebruikt om in uw document in te voegen. Nadat u alles heeft bekeken, selecteert u het em-streepje en klikt u op de knop "Invoegen". Ook kunt u met behulp van de knop "Toetsenbordsnelkoppeling …" een combinatie van toetsenbordknoppen toewijzen, die, wanneer erop wordt gedrukt, een em-streepje in een document zal invoeren dat in MS Word is geopend.

Aanbevolen: