Hoe De Perifere Basis Centraal Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Perifere Basis Centraal Te Maken?
Hoe De Perifere Basis Centraal Te Maken?

Video: Hoe De Perifere Basis Centraal Te Maken?

Video: Hoe De Perifere Basis Centraal Te Maken?
Video: SEA Programma. Deel 3: Hoe maak je een goede landingspagina. 2024, September
Anonim

Als we de perifere en centrale databases in het 1C: Enterprise-programma vergelijken, dan zit hun verschil alleen in de 1SDBSET. DBF-bestanden. Ze houden een lijst bij van alle bases voor de centrale basis en voor de perifere - twee records, en zijn een indicator voor dit soort bases. Dus om de randapparatuur opnieuw te maken, hoeft u alleen maar de bestanden aan te passen.

Hoe de perifere basis centraal te maken?
Hoe de perifere basis centraal te maken?

Noodzakelijk

"1C: Onderneming"

instructies:

Stap 1

Open een bestand uit de database onder de naam 1ssystem.dbf, bijvoorbeeld in Excel. Wis de waarde in het veld DBSIGN en sla op. Zo wordt de basis van de randapparatuur een gewone, en kan deze weer centraal worden gemaakt, maar de randapparatuur moet weer worden gelost.

Stap 2

Wijzig de perifere datumwaarden dienovereenkomstig in de middendatumwaarden. Er is een DBSTATUS-veld in de tabel _1SDBSET, dat de volgende waarden kan aannemen: P - Centraal, M - Huidig, N - Perifere (niet gestart), C - Perifere. Verander de waarden - en de basis verandert in de centrale.

Stap 3

Ga naar het item "Exchange-abonnementen" en selecteer daar "Hoofdknooppunt installeren". Er waren zulke situaties dat tijdens de operatie een fout van het blokkeren van de informatiedatabase opdook. Het is goed mogelijk dat de infobase in dit geval bezig is met het verwerken van een andere taak. Sluit in dit geval alle gebruikers uit de database of verlaat de configurator.

Stap 4

Als u van een gedistribueerde database een normale database wilt maken, verwijdert u de bestanden 1SUPDTS. DBF, 1SDWNLDS. DBF, 1SDBSET. DBF en de *. CDX-bestanden die daarmee overeenkomen. Een bestand met de naam 1SSYSTEM. DBF kan ook worden verwijderd. Over het algemeen hoeft u alleen 1SSYSTEM. DBF te verwijderen.

Stap 5

Nadat u de opgegeven bestanden hebt verwijderd, herstelt u het relevante punt. Om dit te doen, moet u het programma in de exclusieve modus uitvoeren. Deze techniek is nergens ongedocumenteerd, maar vreemd genoeg werkt het echt. Soms moet u, voor de zuiverheid van het experiment, voor het geval dat u alle dbf-bestanden moet wissen (dit is betrouwbaarder).

Stap 6

Verwijder bestanden 1SDBSET. DBF en 1SDBSET. CDX. Alle distributie-informatie wordt opgeslagen in het 1SDBSET. DBF-bestand. Nadat u de bestanden hebt verwijderd, moet u de randafbeeldingen opnieuw maken. Op dezelfde manier kunt u de basis-ID's wijzigen in 1SDBSET. DBF.

Aanbevolen: