Hoe Maak Je Een Taart?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Taart?
Hoe Maak Je Een Taart?

Video: Hoe Maak Je Een Taart?

Video: Hoe Maak Je Een Taart?
Video: HOE MAAK IK EEN TAART? (DE BASIS) 🎂 | Life of Roshelle 2024, Mei
Anonim

In Minecraft doet de speler bijna alles wat een persoon in het gewone leven doet. Hij ervaart onder andere een hongergevoel, dat gestild kan worden met een heerlijke taart. Om van snoep te genieten, moet je leren hoe je een cake maakt in Minecraft.

Hoe maak je een taart?
Hoe maak je een taart?

instructies:

Stap 1

Om een cake te maken, heb je een grote hoeveelheid middelen nodig. Veel zoete voedingsmiddelen in vroege versies van Minecraft waren moeilijk te verkrijgen (bijvoorbeeld eieren). Momenteel kun je dieren fokken in het spel, en daarom kan bijna elke speler zonder veel moeite een cake maken.

Stap 2

Om een cake te maken, heb je melk, eieren, suiker en tarwe nodig. Eieren in Minecraft worden gedragen door kippen, die de speler op zijn boerderij kan fokken. Om melk te krijgen, moet je de koe melken, waarvoor je het dier moet benaderen met een lege emmer en op de rechtermuisknop moet drukken. Om tarwe te verkrijgen, moeten de zaden worden geplant op geploegd land naast een lichtbron en water. Suiker kan worden gemaakt van riet dat van land in de buurt van water wordt geplukt.

Stap 3

Om een cake te maken in Minecraft, moet je drie emmers melk in de bovenste rij op de werkbank plaatsen, een kippenei in het midden, suiker aan de zijkanten en de onderste rij vullen met tarwe.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Om de honger te stillen met een cake, moet je deze op een oppervlak leggen, omdat je hem niet rechtstreeks uit de inventaris kunt eten. Je kunt zes cellen van de hongerindicator aanvullen met een cake, en dienovereenkomstig kun je het in delen hetzelfde aantal keren eten. Een zoet gerecht dat al door de speler is geproefd, kan echter niet worden meegenomen. Om het eten van de cake te beëindigen, moet je terugkeren naar de plaats waar deze is geplaatst.

Stap 5

Als het je lukt om een taart te maken, kun je je vrienden uitnodigen die Minecraft spelen om het samen te proeven.

Aanbevolen: