Meerdere Berichten Tegelijk Verzenden

Inhoudsopgave:

Meerdere Berichten Tegelijk Verzenden
Meerdere Berichten Tegelijk Verzenden

Video: Meerdere Berichten Tegelijk Verzenden

Video: Meerdere Berichten Tegelijk Verzenden
Video: Meerdere facturen tegelijk verzenden 2024, Mei
Anonim

Het kan gebeuren dat u meerdere berichten tegelijk moet verzenden. Dit is meestal hoe grappen, aankondigingen en andere informatie worden verspreid. Hiervoor zijn speciale diensten en programma's. Ze sturen je berichten in een oogwenk.

Meerdere berichten tegelijk verzenden
Meerdere berichten tegelijk verzenden

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - Atomic Mail Sender 4.2
  • - daarnaast het Atomic Subscription Manager-programma

instructies:

Stap 1

U kunt zich bijvoorbeeld registreren op pistonposter.com. Deze service werkt stabiel. Hier kunt u uw eigen projecten of blogs maken. Ga naar de sectie "Projecten". Voer uw tekst in die u wilt verspreiden. U kunt ook de optie Actie vinden, die verschillende pictogrammen eronder heeft. Selecteer de bladafbeelding. Het venster "Bericht verzenden" verschijnt. Geef aan waar en naar wie uw brieven worden verzonden en klik op de knop "Verzenden".

Stap 2

In het sociale netwerk Vkontakte kunt u ook meerdere berichten tegelijkertijd verzenden. Ga hiervoor naar het gedeelte "Mijn berichten" en klik op de knop "Een bericht schrijven". Voer de gewenste tekst in en selecteer in het veld "Ontvanger" de personen aan wie u uw brieven wilt sturen.

Stap 3

Atomic Mail Sender 4.25 is een programma voor het verzenden van berichten. Hiermee kunt u bulkmailings naar geadresseerden maken. Download en installeer het op uw computer. Je kunt het vinden op de website soft.softodrom.ru. Importeer hierin de nodige e-mails en de namen van uw geadresseerden. Voeg de tekst toe die u wilt verzenden. Klik daarna op de knop "Start". Binnen enkele seconden worden alle berichten afgeleverd.

Stap 4

Parallel aan dit programma is het wenselijk om Atomic Subscription Manager te installeren. Het is nodig voor massamailings. Na installatie op uw computer integreert het programma automatisch in Atomic Mail Sender.

Stap 5

Om adressen toe te voegen, klikt u op de knop "Importeren". Bovendien kan Atomic Subscription Manager zelf uw e-mail beheren. Ga naar "Instellingen" en stel de gewenste parameters in. Voer tekst en e-mailadressen in om een bericht te verzenden. Levering aan geadresseerden vindt binnen enkele seconden plaats. Met Atomic Subscription Manager kun je snel met berichten werken.

Aanbevolen: