Hoe Te Draaien In Venstermodus

Inhoudsopgave:

Hoe Te Draaien In Venstermodus
Hoe Te Draaien In Venstermodus

Video: Hoe Te Draaien In Venstermodus

Video: Hoe Te Draaien In Venstermodus
Video: Een Meisje Wist Niet dat een Camera Haar Filmde, dus Deed Ze Dit 2024, Mei
Anonim

Soms moet een gebruiker zijn favoriete spel in de venstermodus spelen, en daar zijn veel redenen voor: van eenvoudig gemak in verband met een hoge schermresolutie tot het verbergen van het spel voor de autoriteiten als zijn vertegenwoordiger per ongeluk het kantoor betreedt. Er zijn veel manieren om deze bewerking uit te voeren.

Hoe te draaien in venstermodus
Hoe te draaien in venstermodus

Noodzakelijk

Computer spel

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste en meest betaalbare manier is om op de toetscombinatie alt="Image" + Enter te drukken. De meeste Windows-platformtoepassingen gebruiken deze opdracht om de weergavemodus te wijzigen. Maar in termen van games is deze methode niet de meest effectieve, daarom zal het hoogstwaarschijnlijk niet voor u werken.

Stap 2

Ook kan de venstermodus worden ingesteld met behulp van de software van het spel zelf. Hoe je dat doet? Deze instelling is meestal te vinden in het spelmenu, sectie "Instellingen" (Opties). Omdat er zijn een groot aantal spellen, deze optie wordt anders genoemd: "Venstermodus", "Speel in een venster", FullScreen-modus, enz. Na het sluiten van het instellingenmenu, wordt het spelvenster automatisch groter.

Stap 3

Vervolgens kunt u profiteren van de mogelijkheid om de gegevens van het gelanceerde bestand te wijzigen, om preciezer te zijn - de parameters van de game-lancering wijzigen. Als u de window-instructie toevoegt aan een uitvoerbaar bestand wanneer het wordt gestart, wordt waarschijnlijk de venstermodus weergegeven. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel en selecteer Eigenschappen.

Stap 4

Ga in het geopende venster naar de verdieping "Object" en voeg de operator "-window" toe zonder aanhalingstekens. In eerste instantie hebben we bijvoorbeeld een regel als "C: Program FilesAlawar.ru Magic BubblesSkyBubbles.exe", na het wijzigen ziet het er als volgt uit: "C: Program FilesAlawar.ru Magic BubblesSkyBubbles.exe" -venster. Om de volledige schermmodus van het spel te herstellen, volstaat het om de toegevoegde operator te verwijderen of te vervangen door "-volledig scherm" zonder aanhalingstekens.

Stap 5

Als alle methoden op de een of andere manier de taak niet aankunnen, is het raadzaam om contact op te nemen met de oorspronkelijke bron - de ontwikkelaar van dit spelcomplex. Op de officiële website of het officiële forum kun je zo'n vraag stellen of het antwoord vinden met een zoekopdracht. Maar niet alle games ondersteunen de venstermodus, dus u kunt deze situatie tegenkomen.

Aanbevolen: