Hoe Het Spel In Venstermodus Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel In Venstermodus Te Openen
Hoe Het Spel In Venstermodus Te Openen

Video: Hoe Het Spel In Venstermodus Te Openen

Video: 8. Updates bij opstarten monitoren via instellen open venster taakbeheer 2022, December
Anonim

De situatie waarin u meerdere programma's tegelijkertijd moet gebruiken, komt veel voor bij een computergebruiker. Applicatieprogramma's draaien in de venstermodus en overschakelen van het ene naar het andere venster is net zo eenvoudig als het pellen van peren. Maar als een van deze programma's een computerspel is, blijkt alles wat ingewikkelder te zijn omdat dergelijke toepassingen standaard in volledig scherm worden gestart.

Hoe het spel in venstermodus te openen
Hoe het spel in venstermodus te openen

instructies:

Stap 1

Probeer de gemakkelijkste manier om over te schakelen van volledig scherm naar venstermodus - terwijl het spel draait, druk je op alt = "Image" + Enter. Als het niet werkt, controleer dan of de fabrikant andere redelijk gebruikelijke tegenhangers van deze opdracht heeft gebruikt - de F11-toets en de combinatie Ctrl + F voor Windows of Command + M voor MacOS.

Stap 2

Een andere manier om te doen zonder handmatige bewerking van game-eigenschappen is om de overschakeling naar de venstermodus vanuit de programma-instellingen te gebruiken. Deze optie is ook niet in alle games aanwezig, maar het is de moeite waard om te controleren - ga in het menu van de actieve toepassing naar het gedeelte Instellingen en zoek naar de instelling "Venstermodus" of iets dergelijks. Als een dergelijke instelling bestaat, vinkt u het vakje aan en slaat u de wijzigingen op.

Stap 3

Als je niet rond kunt komen met de besturing van het spel zelf, probeer dan de juiste modifier toe te voegen aan de startregel van het programma. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de snelkoppeling op het bureaublad en selecteert u de regel "Eigenschappen" in het contextmenu. Als u het item in het OS-hoofdmenu gebruikt om te starten, doe dan hetzelfde met de regel in het menu. Als resultaat verschijnt een venster met een gemarkeerde lijn in het veld "Object" op het scherm.

Stap 4

Ga naar het einde van deze regel (End-toets) en voeg de -window-modifier toe na een spatie. Klik vervolgens op OK en voer de toepassing uit. Met deze methode kun je Counter Strike, Warcraft, Mass Effect, enz. in een venster starten.Als het niet werkt in je game, probeer dan de modifier te wijzigen - de venstermodus in Sims 2 wordt bijvoorbeeld ingeschakeld door -w toe te voegen, en naast deze optie is -win mogelijk.

Stap 5

Deze optie kan ook worden ingeschakeld via het instellingenbestand, als dit natuurlijk door de fabrikant wordt verstrekt. Ga hiervoor naar de gamemap en zoek in de bestanden naar de tekst Fullscreen of Windowed. In Windows 7 kan dit worden gedaan met behulp van het zoekvak in de rechterbovenhoek van het venster "Verkenner", als u na het invoeren van de tekst op het pictogram "Bestandsinhoud" klikt. De instelling Volledig scherm in het instellingenbestand moet zijn uitgeschakeld, d.w.z. wijs het een waarde van 0 toe, en Windowed - enable, d.w.z. toewijzen 1.

Populair per onderwerp