Hoe De Venstermodus In Games Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe De Venstermodus In Games Te Maken
Hoe De Venstermodus In Games Te Maken

Video: Hoe De Venstermodus In Games Te Maken

Video: TI-84 Plus CE-T Vensterinstellingen 2022, December
Anonim

Onlangs is er een grote overvloed aan eenvoudige spellen die logische spellen worden genoemd. De aanwezigheid van zo'n spel op de computer van een kantoormedewerker suggereert dat hij soms wil ontspannen. Maar niet elke chef van de organisatie waar deze medewerker werkt accepteert de lancering van games tijdens de workflow. Om een ​​lopend spel op tijd voor de baas te verbergen, kun je de sneltoets alt = "Image" + Tab gebruiken, maar op deze manier kan de applicatie in de regel niet snel instorten. Op zoek naar een specifieke oplossing voor dit probleem, is de volgende methode gemaakt om het spel in de venstermodus te starten.

Hoe de venstermodus in games te maken
Hoe de venstermodus in games te maken

Het is nodig

Spelinstellingen bewerken

instructies:

Stap 1

Het gebruik van games tijdens het werkproces, zeker als je overkomt op de baas, is natuurlijk niet de meest prettige. Het kan gebeuren dat belangrijke mensen uit de regionale stad of uit de hoofdstad komen werken, wat uw reputatie aanzienlijk kan "aantasten".

Stap 2

Als je de game-instellingen een beetje begrijpt, kun je de venstermodus van de running game zelf aanpassen. Om dit te doen, gaat u na het starten naar de instellingen die zich in het hoofdmenu van de actieve toepassing bevinden. Als je spel niet Russified is, probeer dan de opties te vinden in de instellingen, die de volgende woorden kunnen bevatten: Venster, volledig scherm. Zodra je deze items hebt gevonden, probeer ze dan te activeren. Sommige games vereisen een herstart om de wijzigingen in de instellingen te zien.

Stap 3

Er zijn games, er is geen enkele vermelding van de venstermodus in de instellingen. In dit geval moet je een snelkoppeling naar je spel vinden. Als het niet op het bureaublad staat, is het te vinden in geïnstalleerde programma's, waarvan informatie zich in het menu "Start" bevindt. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel, selecteer "Eigenschappen" in het menu dat wordt geopend. Let in het geopende venster op het pad om het bestand te starten, het kan als volgt zijn: "C: Program FilesRockstarGrand Theft Auto 3gta3.exe".

Stap 4

Voeg aan het einde van deze regel de parameter "-window" toe. Als resultaat krijgen we de volgende regel: "C: Program FilesRockstarGrand Theft Auto 3gta3.exe" –venster. Nadat je op de knop "OK" hebt geklikt, open je het spel - het zou in de venstermodus moeten starten.

Stap 5

Er zijn een aantal games die na deze transformatie niet meer draaien in de modus Volledig scherm. Vervang de waarde "-window" aan het einde van de regel door "-full screen".

Populair per onderwerp