Hoe Een Game In Venstermodus Op Windows Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Game In Venstermodus Op Windows Te Spelen
Hoe Een Game In Venstermodus Op Windows Te Spelen

Video: Hoe Een Game In Venstermodus Op Windows Te Spelen

Video: Top 5 voorgeïnstalleerde handige Windows 10 programma's 2022, December
Anonim

In sommige gevallen is het handig om het spel in de venstermodus te spelen. Als je bijvoorbeeld snel wilt schakelen tussen vensters of oude games wilt spelen, waarvan de meeste de hoge resolutie van moderne monitoren niet ondersteunen. Er zijn verschillende manieren om over te schakelen naar de venstermodus in het Windows-besturingssysteem.

Hoe een game in venstermodus op Windows te spelen
Hoe een game in venstermodus op Windows te spelen

instructies:

Stap 1

Voordat je verschillende manieren probeert om de venstermodus te starten, moet je controleren of de game een vergelijkbare instelling heeft. Om dit te doen, start u het spel en gaat u naar het menu "Instellingen". Selecteer "Video" en zoek de bijbehorende functie. Als het ontbreekt, kunt u andere opties proberen.

Stap 2

Start het spel. Nadat het volledig is geladen, drukt u tegelijkertijd op de toetsen alt = "Image" en Enter op uw toetsenbord. In de regel gaan veel games dan in de venstermodus. Als deze methode niet heeft geholpen, moet u complexere opties uitproberen.

Stap 3

Zoek de snelkoppeling van je game op het bureaublad. Als het er niet is, open dan de map met het spel en zoek het bestand om het te starten. Klik er met de rechtermuisknop op en sleep het naar het bureaublad. Er verschijnt een menu waarin u de opdracht "Snelkoppeling maken" moet selecteren. U kunt ook met de rechtermuisknop op het bestand klikken en "Snelkoppeling maken" selecteren en het vervolgens naar de gewenste locatie verplaatsen.

Stap 4

Roep het menu "Eigenschappen" op voor de snelkoppeling naar het spel. Zoek het item "Object", dat het pad naar het spel bevat, selecteer het en voeg toe aan het einde - venster. De waarde was bijvoorbeeld: C: / Games / Counter-Strike 1.6 Condition-Zero / hl.exe, maar het wordt: C: / Games / Counter-Strike 1.6 Condition-Zero / hl.exe - window.

Stap 5

Sla de instellingen op en start het spel via de snelkoppeling. Als je het spel opnieuw op volledig scherm wilt spelen, verwijder dan gewoon het item. In sommige gevallen zal de lancering nog steeds plaatsvinden in de venstermodus, om dit schrijven te herstellen - volledig scherm in plaats van -venster.

Stap 6

Zoek naar informatie over de venstermodus van je game op forums en sites die gewijd zijn aan de instellingen en walkthrough. Bij sommige spellen moet je speciale codes of opdrachten invoeren, terwijl andere speciale extra programma's hebben die in een venster kunnen worden uitgevoerd. Wees zeer voorzichtig wanneer u dit doet. Als je een online game speelt, kan een deel van dit geld worden gebruikt om je gebruikersnaam en wachtwoord te stelen.

Populair per onderwerp