Hoe De Venstermodus Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Venstermodus Uit Te Schakelen?
Hoe De Venstermodus Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Venstermodus Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Venstermodus Uit Te Schakelen?
Video: TI-84 Plus CE-T Vensterinstellingen 2024, Mei
Anonim

In een aantal programma's vindt het schakelen tussen schermmodi plaats wanneer u de toetsencombinatie alt="Image" en Enter invoert, maar deze combinatie is niet altijd effectief. Meestal is de vraag hoe de venstermodus kan worden uitgeschakeld een zorg van spelers. Als het spel niet wordt gestart in de modus volledig scherm, worden de bedieningselementen onhandig, moet u extra toetsen aanpassen en gebruiken om een eenvoudige actie uit te voeren. Er zijn verschillende manieren om dit op te lossen.

Hoe de venstermodus uit te schakelen?
Hoe de venstermodus uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Met de instellingen voor de meeste games kan de gebruiker kiezen of de toepassing in volledig scherm of in venstermodus moet worden uitgevoerd. Open het spelmenu om de venstermodus uit te schakelen. Voer de opties in met betrekking tot interfacebeheer.

Stap 2

Voor elk spel kunnen de namen van de menu-items en commando's anders zijn, zoek een optie waarin het mogelijk is om te schakelen op het type Venster / Volledig scherm ("Venster", "Volledig scherm"). Bevestig de nieuwe instellingen met de Enter-toets of de knop "Accepteren" ("Wijzigen" en dergelijke). Als de wijzigingen niet onmiddellijk zijn doorgevoerd, start u het spel opnieuw.

Stap 3

In sommige gevallen wordt het venster met spelinstellingen niet in het spel zelf aangeroepen, maar vanuit de map waarin het spel is geïnstalleerd. Voordat je het spel start, open je dit venster via het menu Start of ga je naar de map met de spelbestanden en klik je op het bijbehorende pictogram. Breng de gewenste wijzigingen aan en pas de nieuwe instellingen toe.

Stap 4

Een andere optie gaat ervan uit dat de gebruiker in eerste instantie zelf de venstermodus voor het programma instelt door dit in de snelkoppeling naar het startbestand van de toepassing te schrijven. Controleer of de bestandsextensie niet alleen.exe is in de naam van het opstartbestand, maar als volgt wordt weergegeven:.exe –w.

Stap 5

Om terug te keren naar de modus voor volledig scherm, moet u de extensie bewerken. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spelstartbestand, selecteer in het vervolgkeuzemenu "Eigenschappen" door er met de linkermuisknop op te klikken. Ga naar het tabblad "Snelkoppelingseigenschappen" en verwijder het extra item aan het einde van de regel in het veld "Object".

Stap 6

Het bewerkte item moet eindigen met de extensie.exe. Klik op de knop "Toepassen" in het eigenschappenvenster om de nieuwe instellingen van kracht te laten worden. Sluit het venster door op de OK-knop of op het X-pictogram in de rechterbovenhoek van het venster te klikken. Uw toepassing wordt nu in de modus Volledig scherm uitgevoerd.

Aanbevolen: