Het Formaat Van Een Film Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Formaat Van Een Film Wijzigen
Het Formaat Van Een Film Wijzigen

Video: Het Formaat Van Een Film Wijzigen

Video: Het Formaat Van Een Film Wijzigen
Video: How to Create Vertical Videos with iMovie, Keynote, QuickTime for Mac 2024, Oktober
Anonim

Sommige mensen kijken liever naar video's met draagbare spelers of soortgelijke apparaten. In dergelijke gevallen wordt aanbevolen om de grootte en kwaliteit van het videobestand vooraf te wijzigen.

Het formaat van een film wijzigen
Het formaat van een film wijzigen

Noodzakelijk

Totale video-omzetter

instructies:

Stap 1

Gebruik Total Video Converter om snel videoparameters te wijzigen. Als u niet van plan bent het altijd te gebruiken, download dan de demoversie van dit hulpprogramma. Installeer TVC op uw computer en start deze opnieuw op. Zet dit programma aan.

Stap 2

Zoek in het menu dat wordt geopend de knop "Nieuwe taak" en klik erop. Selecteer in het uitgevouwen menu het item "Bestand importeren". Selecteer het gewenste videobestand door er met de linkermuisknop op te klikken. Na een tijdje opent zich een nieuw menu. Vink het vakje aan naast Ingebouwde decoder gebruiken. Selecteer nu het videoformaat waarnaar u dit bestand wilt hercoderen. In het werkmenu zijn ze onderverdeeld in bepaalde typen. Selecteer Lossless Avi voor een lagere beeldkwaliteit en kleinere bestandsgrootte.

Stap 3

Verplaats de schuifregelaar boven aan het menu naar Lage kwaliteit. Na het kiezen van het formaat keert u terug naar het hoofdmenu van het programma. Zoek het item "Bestemmingsbestand" en selecteer de map waarin het gemaakte videobestand wordt opgeslagen. Na het voltooien van de voorbereiding van de parameters, klikt u op de knop "Nu converteren". Bevestig de start van het proces en wacht tot het is voltooid.

Stap 4

Controleer de kwaliteit van de resulterende video. Als u het niet kunt uitvoeren met een gewone speler, gebruik dan het programma Total Video Player. Meestal doen zich soortgelijke problemen voor bij het maken van 3GP-video of andere formaten voor weergave op mobiele apparaten.

Stap 5

Als u onnodige delen van de opname wilt verwijderen, gebruik dan de items "Startpunt" en "Eindpunt". Hiermee wordt een videobestand gemaakt dat uit een enkel stuk van de geselecteerde video bestaat. Met TVC-software kun je ook muziek extraheren uit videobestanden. Selecteer hiervoor een van de muziekformaten.

Aanbevolen: