Een Film Van Het Ene Formaat Naar Het Andere Overbrengen

Inhoudsopgave:

Een Film Van Het Ene Formaat Naar Het Andere Overbrengen
Een Film Van Het Ene Formaat Naar Het Andere Overbrengen

Video: Een Film Van Het Ene Formaat Naar Het Andere Overbrengen

Video: Een Film Van Het Ene Formaat Naar Het Andere Overbrengen
Video: Een video bestand omzetten naar een ander formaat 2024, Mei
Anonim

Het converteren van video's van het ene formaat naar het andere kan handig zijn wanneer u films, clips en andere video's naar uw telefoon moet dumpen. Zelfs de nieuwste telefoonmodellen ondersteunen mogelijk niet alle videoformaten. Om dit soort videobestanden op uw telefoon te bekijken, moet u vervolgens de gewenste video converteren naar precies het formaat dat de mobiele telefoon ondersteunt.

Hoe een film van het ene formaat naar het andere over te zetten
Hoe een film van het ene formaat naar het andere over te zetten

Noodzakelijk

Computer, SimpleDivx-programma

instructies:

Stap 1

Om een video te converteren, moet een geschikt programma op de computer zijn geïnstalleerd. Het eenvoudigste en meest toegankelijke programma voor beginners is SimpleDivx. Het programma wordt volledig gratis verspreid, dus het zal niet moeilijk zijn om SimpleDivx op internet te vinden en te downloaden.

Stap 2

Installeer het programma na het downloaden op uw computer. Ga na de eerste keer opstarten naar het tabblad Instellingen en selecteer het tabblad Taal. Selecteer Russisch in de lijst met voorgestelde talen. Nu werkt het programma in het Russisch.

Stap 3

Klik op het tabblad "Bij de ingang" in het bovenste menu van het programma. Er verschijnt een venster. Klik rechts van het woord "Map" op de knop. U heeft toegang tot alle bestanden op uw computer. Selecteer het bestand dat u wilt converteren. Een video converteren kan rechtstreeks vanaf een schijf in een optische drive, maar in dit geval zal het proces erg tijdrovend zijn, dus het is beter om het bestand eerst op uw harde schijf op te slaan.

Stap 4

Nadat u het bestand hebt geselecteerd, klikt u op het tabblad "Video" en daarin op het item "Uitvoerformaat". Selecteer het formaat dat u nodig hebt om het videobestand uit de lijst te converteren.

Stap 5

Selecteer vervolgens het item "Project", en daarin het item "Projectnaam" en voer een naam in voor het huidige conversieproject. Selecteer vervolgens de regel "Uitvoermap". Dit omvat reeds geconverteerde kant-en-klare bestanden met het formaat dat u nodig hebt.

Stap 6

Selecteer vervolgens de optie Afsluiten en druk op de opdracht Start. Het conversieproces wordt gestart. De conversiestatus wordt weergegeven met behulp van de onderste balk. Na voltooiing bevinden de bestanden zich in de map die u hebt opgegeven in de parameter Uitvoermap. Dit is de gemakkelijkste manier om films te converteren. Het SimpleDivx-programma heeft uitgebreide extra functies die in het programmamenu kunnen worden onderzocht.

Aanbevolen: