Hoe De Steam-server Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe De Steam-server Te Updaten
Hoe De Steam-server Te Updaten

Video: Hoe De Steam-server Te Updaten

Video: Hoe De Steam-server Te Updaten
Video: How to Change Steam Region to Argentina, Steam Argentina Method (No need card) 2024, April
Anonim

STEAM is een service van Valve, een populaire ontwikkelaar van videogames. De Steam-server dient als een soort kern voor het onderhoud van moderne games: hun activering en updaten. Een groot aantal moderne softwarebedrijven werkt samen met Valve.

Hoe de Steam-server te updaten
Hoe de Steam-server te updaten

Het is nodig

beheerderstoegang

instructies:

Stap 1

Om je Steam-server bij te werken, download je het Automatic Server Updater-archief. Je kunt de nieuwste versie vinden op de officiële Steam-website. Pak het resulterende archief uit in een servermap op de harde schijf van uw computer. Je hebt ook een actieve internetverbinding nodig om te updaten. Vergeet niet om verbinding te maken, aangezien er dan enkele fouten zullen optreden tijdens het updateproces.

Stap 2

Zoek het bestand Update.bat in de uitgepakte documenten. Dit bestand is ontworpen om automatisch naar verschillende updates te zoeken en deze naar een pc te downloaden. Voer dit uitvoerbare bestand uit door erop te dubbelklikken met de muisaanwijzer. Er verschijnt een opdrachtregelvenster waarin het programma informatie toont over het lopende updateproces. U kunt dit proces niet verbergen, aangezien een dergelijk commando meestal niet in het bestand wordt geschreven.

Stap 3

Het duurt even om de server bij te werken - ongeveer 5-10 minuten. Het update-applicatievenster wordt automatisch gesloten nadat de procedure is voltooid. Sluit het niet tijdens het upgradeproces. Controleer het resultaat van de update-applicatie. Om dit te doen, start u de server en geeft u de informatie over de softwareversie weer. Geef de versieopdracht op om de server de versie-informatie voor zijn bronnen te laten weergeven.

Stap 4

De Steam-server verzamelt en verzendt informatie over de clientcomputer via internet: de inhoud van uw computer vanaf de hardwarezijde, de aanwezigheid van sommige programma's in het systeem, zoals OpenOffice.org of Mozilla FireFox. Alle statistieken worden echter alleen verzameld en verzonden met toestemming van de gebruiker. Start uw pc opnieuw op en probeer opnieuw verbinding te maken met uw account met een game om de functionaliteit na de update volledig te controleren.

Aanbevolen: