Toegang Op Afstand Organiseren

Inhoudsopgave:

Toegang Op Afstand Organiseren
Toegang Op Afstand Organiseren

Video: Toegang Op Afstand Organiseren

Video: Toegang Op Afstand Organiseren
Video: Laat onze keukens afzien. 2024, Mei
Anonim

Om externe toegang tot een andere computer te krijgen, moet u speciale programma's gebruiken. Ze zullen het beheer van een andere pc aanzienlijk vergemakkelijken in vergelijking met de standaard Windows-functie.

Toegang op afstand organiseren
Toegang op afstand organiseren

Noodzakelijk

Teamviewer

instructies:

Stap 1

Download en installeer de TeamViewer-software. Selecteer de versie van dit hulpprogramma die geschikt is voor uw besturingssysteemomgeving. Installeer dit programma op beide computers. Voer het eerst uit op de pc waarmee u op afstand verbinding gaat maken. Het systeem geeft u automatisch een identificatiecode. Schrijf het op en laat het op de eerste pc staan.

Stap 2

Start TeamViewer op de tweede computer. Open het menu "Verbinding" en selecteer "Een partner uitnodigen". Voer in het geopende venster het nummer in dat u eerder hebt genoteerd en stel een wachtwoord in. Open nu het menu "Geavanceerd" en ga naar het item "Opties".

Stap 3

Open het menu Beveiliging. Zoek het item "Permanent wachtwoord voor toegang zonder bevestiging". Voer uw wachtwoord twee keer in. Nu kunt u op afstand verbinding maken met deze computer, zelfs als niemand de poging tot externe toegang bevestigt.

Stap 4

Ga nu naar het menu "Afstandsbediening". Vink het vakje aan naast 'Verberg achtergrond op werkmachine'. Selecteer in het menu Kwaliteit de optie Snelheid optimaliseren. Dit zal de prestaties van het programma enigszins verbeteren. Selecteer nu in het item "Toegangscontrole" de juiste modus, bijvoorbeeld "Volledige controle".

Stap 5

Open het menu Beveiliging. Klik op de knop Configureren naast Zwarte en witte lijst. Vink het vakje aan naast Toegang alleen toestaan voor de volgende ID's en partners. Voer het identificatienummer van de andere computer in en klik op de knop Toevoegen.

Stap 6

Ga nu naar de eerste computer. Open het hoofdmenu van het programma. Voer in de rechterkolom het identificatienummer van de andere pc in. Selecteer je verbindingstype, bijvoorbeeld VPN. Klik op de knop Verbinden met partner. Houd er rekening mee dat TeamViewer op beide computers moet draaien voor toegang op afstand.

Aanbevolen: