Hoe Het Windows-systeem Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Windows-systeem Te Activeren
Hoe Het Windows-systeem Te Activeren

Video: Hoe Het Windows-systeem Te Activeren

Video: Hoe Het Windows-systeem Te Activeren
Video: How to Find Windows 10 Product Key? 2024, April
Anonim

Na installatie moet het gelicentieerde Microsoft Windows-besturingssysteem worden geactiveerd. Deze actie is nodig om illegaal kopiëren, piraterij te voorkomen.

Hoe het Windows-systeem te activeren
Hoe het Windows-systeem te activeren

instructies:

Stap 1

Microsoft Windows-activering is vereist. Tijdens het installatieproces van Windows wordt een unieke code gegenereerd op basis van informatie over het product en uw hardware. Activering maakt gebruik van de Windows-activeringswizard, die Microsoft via internet of telefoon de installatiecode verstrekt.

Stap 2

Als reactie op het verzenden van de code, ontvangt u een activeringsbevestigingscode. De activeringsprocedure vereist geen verstrekking van persoonlijke informatie, deze is anoniem. Nadat u de verificatiecode heeft ontvangen, kunt u het Windows-besturingssysteem een onbeperkt aantal keren installeren, maar alleen op dezelfde computer.

Stap 3

Om Windows via internet te activeren, klikt u op Start - Programma's - Bureau-accessoires - Systeemwerkset - Windows-activering. Klik in het dialoogvenster op Ja, activeer Windows via internet. Klik op de link Windows Activering Privacyverklaring. Klik op de knop "Terug" en vervolgens op de knop "Volgende".

Stap 4

Vervolgens wordt u gevraagd een van de acties te selecteren: "Registreer en activeer Windows" en "Nee, niet registreren, alleen Windows activeren". Aangezien registratie geen verplichte procedure is, selecteert u de optie "Nee, niet registreren" en klikt u op de knop "Volgende".

Stap 5

De wizard maakt verbinding met de activeringsserver en het activeringsverzoek wordt verwerkt. Nadat de activering is voltooid en u hierover een bericht ontvangt, klikt u op OK. Uw Windows-systeem is succesvol geactiveerd.

Stap 6

Om het Windows-besturingssysteem telefonisch te activeren, volgt u het bovenstaande pad naar de activeringswizard. Klik op de optie "Ja, activeer Windows per telefoon".

Stap 7

Klik op de "Windows-activeringsprivacyverklaring", klik op de knop "Terug" en de knop "Volgende". Een dialoogvenster toont het nummer dat u kiest, afhankelijk van het land van locatie. Voltooi een reeks acties in dit venster. Uw Windows-besturingssysteem is geactiveerd.

Aanbevolen: