Hoe 1c-besturing Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe 1c-besturing Te Installeren
Hoe 1c-besturing Te Installeren

Video: Hoe 1c-besturing Te Installeren

Video: Hoe 1c-besturing Te Installeren
Video: how to download 1C enterprise 8.3 free 2017 latest version and getting file without key 2024, Mei
Anonim

Het installeren van 1C Trade Management is helemaal niet moeilijk. U hoeft alleen maar de aanwijzingen van de installatiewizard te volgen, vervolgens de juiste code in te voeren en de database aan te maken.

1C Management programma
1C Management programma

Noodzakelijk

computer, installatieschijf, sleutel

instructies:

Stap 1

Dus als er een schijf is, moet u deze starten. Als het programma op een ander medium staat, moet u het volledig naar uw computer kopiëren. Als we vanaf schijf installeren, wordt het installatieprogramma onmiddellijk geopend en als we vanuit het archief komen, moeten we het bestand setup.exe uitvoeren. In het venster van de installatiewizard die wordt geopend, moet u het eerste item selecteren en vervolgens voor alle verzoeken in de pop-upvensters de knop "volgende" selecteren. Ook als er een keuze wordt geboden, en u bent niet zeker van uw kennis, klikt u op "volgende".

Stap 2

De enige uitzondering: in het geval van het kiezen van een taal, als je een andere nodig hebt, kies dan degene die je nodig hebt - standaard is de eerste optie Russisch, maar je kunt deze wijzigen. Het is belangrijk om dit moment niet te missen. Na het voltooien van alle noodzakelijke acties, verschijnt er een venster met de knoppen "terug", "installeren", "annuleren". Als alles correct is gedaan - klik op "installeren", en als u er niet zeker van bent - gebruik de "terug"-knop.

Stap 3

Vervolgens wordt u gevraagd om de HASP Device Driver te installeren. Zelfs als je een niet-gelicentieerde versie hebt, moet je deze installeren, dus we zijn het ermee eens. Nadat er enige tijd is verstreken, verschijnt er een venster met de melding dat de installatie van 1C Trade Management is voltooid en moet u op de knop "Voltooien" klikken.

Stap 4

Vervolgens moet u de sleutel invoeren. In gelicentieerde versies wordt het in een set geleverd, maar voor niet-gelicentieerde programma's, of als de sleutel verloren is gegaan, moet u een cracker-programma installeren - meestal bevindt het zich in het archief met het programma.

Stap 5

Vervolgens moet u de juiste configuratie in de map met sjablonen installeren en een basis maken. We starten het programma, selecteer het item "toevoegen" - "maak een nieuwe infobase" - "volgende". Vervolgens moet u het type database selecteren en de map en naam opgeven. Installatie van 1C Trade Management is voltooid.

Aanbevolen: