Hoe De Server Een Naam Te Geven

Inhoudsopgave:

Hoe De Server Een Naam Te Geven
Hoe De Server Een Naam Te Geven

Video: Hoe De Server Een Naam Te Geven

Video: Hoe De Server Een Naam Te Geven
Video: WHICH IS BEST 🤯 FREE FIRE SERVER IN 2021 || UNKNOWN MYSTERIOUS FACTS || GARENA FREE FIRE 2024, Mei
Anonim

De keuze van een naam voor een server is een van de belangrijke punten en kan afhangen van verschillende parameters, bijvoorbeeld het totale aantal servers, uitgevoerde functies, locatie, volume, enz.

Hoe de server een naam te geven
Hoe de server een naam te geven

instructies:

Stap 1

Probeer bij het kiezen van namen voor servers die te kiezen die op de een of andere manier de functie ervan aangeven. Deze voorwaarde is optioneel, maar indien nodig zal in de toekomst gemakkelijker te bepalen zijn welke server welke rol speelt. Het belangrijkste is dat de logica bij het kiezen van een naam voor jou duidelijk is. Er is een groot veld voor de manifestatie van je eigen en verbeeldingskracht en de implementatie van ideeën.

Stap 2

Een van de opties kunnen de namen zijn van verschillende vogels en dieren. Bijvoorbeeld raaf, valk, slechtvalk, beer, wolf, havik, enz. Geef namen aan de servers op basis van de eigenschappen die kenmerkend zijn voor elk van hen.

Stap 3

Een andere optie is om het Griekse alfabet te gebruiken. In dit geval krijgen de servers de naam alpha, beta, gamma, delta, etc. Een alternatief hiervoor kan het fonetische alfabet van NAVO-troepen zijn: alpha, bravo, charlie, delta, echo, etc.

Stap 4

Ook populair zijn geografische namen, namen van sterren en sterrenbeelden, planeten, tekens van de dierenriem. De namen van de planeten en hun satellieten kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om de hiërarchie te ordenen.

Stap 5

De volgende optie zijn de namen van verschillende karakters. Dit kunnen helden zijn van tv-series, strips, tekenfilms, boeken, enz. Voorbeelden zijn karlo, buratino, karabas, malvina, enz. Laat je bij het kiezen van een of andere naam leiden door je eigen voorkeuren: sommige staan dichter bij de personages van Walt Disney-tekenfilms, terwijl andere dichter bij de helden van Tolkiens werken staan.

Stap 6

Kan ook worden gebruikt om te verwijzen naar vrouwelijke en mannelijke namen. Overweeg als opties de namen uit de lijst met orkanen, die te vinden is op

Stap 7

Afhankelijk van je verbeeldingskracht en je eigen hobby's, kun je een voldoende aantal themavariaties bedenken voor servernamen. Naast het bovenstaande zijn populair: groenten/fruit, Griekse, Romeinse en andere goden, namen van schrijvers, wetenschappers en prominente figuren, muziekgroepen, chemische elementen, etc.

Aanbevolen: