Hoe Een Blad In Het "Woord" Horizontaal Om Te Draaien

Inhoudsopgave:

Hoe Een Blad In Het "Woord" Horizontaal Om Te Draaien
Hoe Een Blad In Het "Woord" Horizontaal Om Te Draaien

Video: Hoe Een Blad In Het "Woord" Horizontaal Om Te Draaien

Video: Hoe Een Blad In Het
Video: Gezichtsvermogen. Oefening voor de ogen. Mu Yuchun tijdens een online les. 2024, Mei
Anonim

Bij het verwerken van documenten op een computer kan het nodig zijn om het werkblad om te draaien. Word heeft de mogelijkheid om twee modi in te stellen: liggende (horizontale) oriëntatie en staande (verticale) oriëntatie.

Hoe een blad in het "Woord" horizontaal om te draaien
Hoe een blad in het "Woord" horizontaal om te draaien

instructies:

Stap 1

Als u Word 2003 hebt, zoekt u het vervolgkeuzemenu Bestand in het bovenste horizontale menu. Klik vervolgens in de lijst op de knop "Pagina-instellingen". U ziet een venster waarin u het item "Velden" moet selecteren. Ga naar beneden en zoek de regel "Oriëntatie". Je ziet twee lege velden: portret en landschap. Selecteer de juiste optie en druk op de knop "OK" om de wijzigingen op te slaan.

Stap 2

Om te begrijpen hoe u in de versies 2007, 2010 en 2013 een blad in het "Woord" horizontaal kunt omdraaien, moet u het bovenste menu raadplegen. Zoek naar een tabblad met de naam Pagina-indeling. Er zal een submenutitel zijn onderaan elk blok. U moet "Pagina-instelling" vinden en net daarboven is er een vervolgkeuzemenu "Oriëntatie". Klik erop en stel vervolgens de gewenste waarde in.

Stap 3

Als u een ervaren pc-gebruiker bent, kunt u sneltoetsen gebruiken om snel toegang te krijgen tot de opties voor paginaoriëntatie. Dus om het blad horizontaal in het "Woord" te draaien, kunt u eerst op Alt + P (Engels) drukken, vervolgens op Alt + J en vervolgens de pijlen op het toetsenbord gebruiken om de gewenste waarde op te geven. Kennis van sneltoetsen stelt u in staat om uw werk op de computer aanzienlijk te versnellen.

Aanbevolen: