Hoe De Ingebouwde Modem Te Configureren

Inhoudsopgave:

Hoe De Ingebouwde Modem Te Configureren
Hoe De Ingebouwde Modem Te Configureren

Video: Hoe De Ingebouwde Modem Te Configureren

Video: Hoe De Ingebouwde Modem Te Configureren
Video: connect two wifi routers - tp link wifi router - dlink wifi router - (Tutorial) 2024, Mei
Anonim

U kunt vaak geconfronteerd worden met een situatie waarin mobiele computers niet-geconfigureerde en inactieve apparaten hebben. Meestal treedt dit probleem op nadat u het besturingssysteem zelf opnieuw hebt geïnstalleerd.

Hoe de ingebouwde modem te configureren
Hoe de ingebouwde modem te configureren

Noodzakelijk

  • - CD met stuurprogramma's;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de juiste modem werkt en wordt herkend door het besturingssysteem. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Computer" in het menu "Start". Ga naar het veld "Eigenschappen".

Stap 2

Nadat u een nieuw menu heeft geopend, klikt u op de link "Apparaatbeheer". Het wordt weergegeven in de linkerkolom. Zoek onder andere een intern modem. Dit apparaat wordt gemarkeerd met een uitroepteken.

Stap 3

Plaats een schijf met stuurprogramma's en software voor het moederbord en andere apparaten in de schijf. Open het Configuratiescherm en ga naar het submenu Hardware en geluiden.

Stap 4

Selecteer de link 'Een apparaat toevoegen'. Wacht terwijl het systeem scant op inactieve hardware. Nadat de gewenste modem in de lijst is verschenen, selecteert u dit apparaat met de linkermuisknop en klikt u op de knop "Volgende".

Stap 5

Als het systeem de stuurprogramma's niet automatisch kan installeren, selecteert u de handmatige bestandsinstallatiemodus. Selecteer de map op de geplaatste schijf en klik op de knop Ok.

Stap 6

Wacht tot de modemstuurprogramma's zijn bijgewerkt. Soms kunt u hiermee alleen het apparaat activeren. Gebruik een speciaal programma om de interne modem te configureren. Installeer het vanaf de beschreven schijf. U kunt ook naar de website van de laptopontwikkelaar gaan en daar de gewenste toepassing downloaden.

Stap 7

Start uw computer opnieuw op nadat u de software hebt geïnstalleerd. Controleer uw draadloze verbinding. Als deze functie nog steeds niet beschikbaar is, voert u de geïnstalleerde toepassing uit en configureert u de modeminstellingen.

Stap 8

Bij het werken met een wifi-module is het verstandiger om enkele opties die van invloed zijn op de voedingsmodus uit te schakelen. Open het instellingenmenu van het energiebeheerschema. Zoek het veld "Instellingen draadloze adapter".

Stap 9

Selecteer in het submenu Energiebesparende modus de optie Maximale prestaties. Als u uw laptop vaak buitenshuis gebruikt, schakelt u de batterijbesparingsmodus in.

Aanbevolen: