Windows 7 Starter Upgraden

Inhoudsopgave:

Windows 7 Starter Upgraden
Windows 7 Starter Upgraden

Video: Windows 7 Starter Upgraden

Video: Windows 7 Starter Upgraden
Video: How to update windows 7 Starter to Ultimate in 1 minute. 2024, Mei
Anonim

Bij gebruik van het besturingssysteem Windows Seven Home Basic (Premium) is het mogelijk om snel te upgraden naar een nieuwe versie. Hiervoor worden verschillende methoden gebruikt, die elk hun eigen nuances hebben.

Hoe Windows 7 bij te werken
Hoe Windows 7 bij te werken

Noodzakelijk

  • - Windows Anytime-upgrade;
  • - opstartschijf Windows 7 Ultimate.

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste en snelste methode om de versie van het besturingssysteem bij te werken, is door het nieuwe besturingssysteem handmatig te installeren. Bereid een opstartdiskette voor Windows Seven Professional of Ultimate voor. Om dit te doen, brandt u de gedownloade afbeelding naar een dvd-station met behulp van het programma ISO File Burning.

Stap 2

Zonder uw computer opnieuw op te starten, plaatst u de schijf in het station en start u deze. Klik in het eerste dialoogvenster op de knop Installeren. Wacht tot het volgende venster begint. Selecteer "Bijwerken".

Stap 3

Wacht even terwijl het programma uw harde schijf scant en een lijst met bestaande besturingssystemen geeft. Selecteer het actieve besturingssysteem en klik op de knop "Doorgaan".

Stap 4

Het programma werkt automatisch de bestanden van het besturingssysteem bij. Tijdens dit proces zal de computer meerdere keren opnieuw opstarten. Tijdens een bepaalde stap moet u uw productsleutel (Windows) invoeren. Controleer op nieuwe functies na het voltooien van de systeemupdate.

Stap 5

Het is ook mogelijk om het besturingssysteem te upgraden met behulp van het Windows Anytime Upgrade-programma. Download het van de officiële Mircosoft-website door een updatepakket voor de vereiste versie aan te schaffen.

Stap 6

Voer het gedownloade programma uit. Houd er rekening mee dat de toepassing geen 32-bits naar 64-bits upgrade impliceert. Om het besturingssysteem te upgraden naar de professionele versie, selecteert u het gewenste item en volgt u het stapsgewijze menu.

Stap 7

Wacht tot de vereiste procedures zijn voltooid en voer Windows Anytime Upgrade opnieuw uit. Omdat u momenteel de Professional-versie gebruikt, gaat u verder met upgraden naar Ultimate.

Stap 8

Selecteer het juiste item en start het proces van het wijzigen van de systeemparameters opnieuw. Onthoud dat u elke keer dat u overschakelt naar een nieuwe versie van het product een licentiesleutel moet invoeren.

Aanbevolen: