Een Niet-geïdentificeerd Netwerk Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Niet-geïdentificeerd Netwerk Verwijderen
Een Niet-geïdentificeerd Netwerk Verwijderen

Video: Een Niet-geïdentificeerd Netwerk Verwijderen

Video: Een Niet-geïdentificeerd Netwerk Verwijderen
Video: WiFi netwerk verwijderen op de iPad of iPhone 2024, Mei
Anonim

Een niet-geïdentificeerd netwerk is een bron van hoofdpijn voor veel internetgebruikers thuis op computers waarop het Windows Seven-besturingssysteem is geïnstalleerd. Meestal moet u het probleem elke keer dat u opnieuw opstart oplossen, maar als u Adobe-software hebt geïnstalleerd, kunt u het anders doen.

Een niet-geïdentificeerd netwerk verwijderen
Een niet-geïdentificeerd netwerk verwijderen

instructies:

Stap 1

Om een niet-herkend netwerk te verwijderen, gebruikt u de hardware opnieuw verbinden na elke herstart. In de meeste gevallen is deze methode momenteel helaas de enige manier om toegang te krijgen tot internet. Het verschijnen van een niet-herkend netwerk in de map Connections van het Windows Seven-besturingssysteem maakt de verbinding onmogelijk.

Stap 2

Ga hiervoor naar Apparaatbeheer, dat zich op het tabblad "Hardware" in de eigenschappen van het menu "Deze computer" bevindt. Zoek uw netwerkkaart ertussen en schakel deze uit. Maak dan verbinding met internet. Herhaal deze reeks elke keer dat u uw computer opnieuw opstart.

Stap 3

Zoek uit of Adobe-software op uw computer is geïnstalleerd. In de meeste gevallen zijn ze aanwezig in de vorm van geïnstalleerde Adobe Photoshop of Adobe Flash Player, enzovoort.

Stap 4

U kunt dit controleren in het menu Programma's toevoegen of verwijderen in het Configuratiescherm van de computer. Ga daarna naar de map Program Files (deze kan een andere naam hebben, afhankelijk van de bitness van het systeem).

Stap 5

Open de Bonjour-map en controleer of deze bestanden bevat met de namen mDNSResponder.exe en mdnsnsp.dll. Deze bestanden worden door Adobe-componenten geïnstalleerd om de client te bespioneren. Het verwijderen ervan zal geen negatieve gevolgen hebben, dus selecteer ze gewoon en druk op de Shift + Delete-toetscombinatie.

Stap 6

Open de opdrachtregel via de standaard Start-menuprogramma's. Voer het volgende in: mDNSResponder - verwijderen Merk op dat alle acties moeten worden uitgevoerd met een beheerdersaccount. Open vervolgens de Bonjour-directory opnieuw en hernoem deze twee bestanden.

Stap 7

Start uw computer opnieuw op en verwijder deze map vervolgens volledig van uw computer. Start vervolgens de opdrachtregel opnieuw en voer in: netsh winsock reset Start uw computer opnieuw op, waarna het probleem met internet zou moeten zijn opgelost.

Aanbevolen: