Hoe De Voeding Op De Computer Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Voeding Op De Computer Aan Te Sluiten?
Hoe De Voeding Op De Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe De Voeding Op De Computer Aan Te Sluiten?

Video: Hoe De Voeding Op De Computer Aan Te Sluiten?
Video: Hoe een sluiting in een laptop moederbord te vinden 2024, Mei
Anonim

Het apparaat van een moderne computer is niet zo ingewikkeld als veel mensen denken. Slechts een paar basis- en extra apparaten. Een personal computer heeft stroom nodig om te werken. Het eten wordt geleverd door elektriciteit. Maar om ervoor te zorgen dat de computer stroom krijgt en deze op de juiste manier wordt verdeeld, is een voeding nodig. Laten we de verbinding van de PSU met de computer analyseren.

Hoe de voeding op de computer aan te sluiten?
Hoe de voeding op de computer aan te sluiten?

instructies:

Stap 1

De voeding is een klein kastje met een gat waar de kabels doorheen gaan. PSU's hebben verschillende spanningen, dus laat u bij het kiezen van een nieuwe eenheid leiden door het grootste aantal. In ieder geval niet minder dan 450-500V. Daarna beginnen we met het installeren van de PSU. Plaats hiervoor de computer in een horizontale positie. De voeding bevindt zich in de linkerbovenhoek van de systeemeenheid en is bevestigd met vier schroeven. Plaats de PSU op de aangegeven plaats en schroef deze vast.

Stap 2

Nu moet u het apparaat rechtstreeks op het moederbord aansluiten. Neem hiervoor de hoofdstroomstekker en sluit deze aan op de overeenkomstige aansluiting op het moederbord. Deze plug heeft een vergrendeling die hem aan de jack bevestigt. Bij het insteken van de stekker moet de vergrendeling een onderscheidend geluid maken.

Stap 3

We sluiten de rest van de kabels aan op de computerapparatuur. SATA-kabels moeten worden aangesloten op de harde schijf en het diskettestation. Ook kan er een kabel lopen van de videokaart, die door middel van een chip doorverbonden is met de voedingskabels. Nadat u alle apparaten op de voeding hebt aangesloten, sluit u de kabels van de externe apparaten van de computer (monitor, luidsprekers, toetsenbord, enz.) aan. Zet indien nodig de tuimelschakelaar op de voedingseenheid in de stand "ON". Zet uw computer aan.

Aanbevolen: