Hoe "1C: Detailhandel" In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe "1C: Detailhandel" In Te Stellen
Hoe "1C: Detailhandel" In Te Stellen

Video: Hoe "1C: Detailhandel" In Te Stellen

Video: Hoe
Video: Instructievideo Detailhandel: Tips 2024, Mei
Anonim

Op een bepaald moment in de ontwikkeling van een retailentiteit voldoet de handmatige vorm van boekhouding niet meer aan de behoeften van deze commerciële onderneming. Tegelijkertijd leidt het ontbreken van een geautomatiseerd boekhoudsysteem vaak tot financiële diefstal als gevolg van misbruik door werknemers. Daarom implementeert een handelsonderneming een geautomatiseerd boekhoudsysteem "1C: retail", dat correct moet worden geconfigureerd.

Hoe in te stellen
Hoe in te stellen

Noodzakelijk

  • - Persoonlijke computer;
  • - "1C: detailhandel".

instructies:

Stap 1

Voltooi het voorbereidende werk. Configureer hiervoor de "Winkel" (voer de naam van de winkel in en stel uw account in). "Magazijnen" kunnen niet worden weergegeven door een enkel magazijn, maar door een hele structuur (bijkeukens, verkoopruimten en andere objecten).

Stap 2

De instelling "Producten" omvat het invoeren van de meest gedetailleerde informatie over de verkochte producten: leverancier, vervaldatum, samenstelling en meer. Configureer het gedeelte "Prijzen". Het prijsmechanisme in dit geautomatiseerde systeem is flexibel en eenvoudig: als er een prijswijziging gepland is, kan 1C: Retail de datum bepalen waarop de nieuwe prijzen ingaan.

Stap 3

Houd bij het instellen van "Kortingen" rekening met het feit dat er drie soorten kortingen zijn: bij het kopen van goederen voor een vooraf bepaald bedrag, bij het kopen van een bepaald aantal goederen, met behulp van een kortingskaart.

Stap 4

Toegangsrechten configureren: hierdoor kan elke gebruiker die toegang krijgt tot dit uitgebreide programma alleen de acties definiëren die geschikt zijn voor hun functie. Hiermee wordt fraude door de medewerkers van deze handelsonderneming uitgesloten.

Stap 5

Om de efficiëntie van uw winkelier te verbeteren, moet u uw apparatuur correct instellen. De keuze van commerciële apparatuur vraagt om een verantwoorde aanpak. Tot de meest voorkomende apparatuur behoren een fiscale registrar, een barcodescanner en labelprinters.

Stap 6

De laatste fase van de inrichting is de bedrijfsvoering. Een integraal onderdeel van effectief management is rapportage en analyse.

Aanbevolen: