Hoe E-mail In Te Stellen Voor Outlook

Inhoudsopgave:

Hoe E-mail In Te Stellen Voor Outlook
Hoe E-mail In Te Stellen Voor Outlook

Video: Hoe E-mail In Te Stellen Voor Outlook

Video: Hoe E-mail In Te Stellen Voor Outlook
Video: How to Schedule an email in Outlook - Office 365 2024, Mei
Anonim

De MS Outlook-toepassing, waarvan de belangrijkste taak het ontvangen en verzenden van e-mailberichten is, is een van de meest populaire programma's in zijn klasse. Het heeft veel te danken aan de integratie met andere toepassingen van de MS Office-suite, waardoor het onmisbaar is voor gebruik in bedrijfscorrespondentie en zijn aandeel investeert in de distributie ervan. Het is echter ook erg handig voor thuisgebruik.

Hoe e-mail in te stellen voor Outlook
Hoe e-mail in te stellen voor Outlook

instructies:

Stap 1

Om e-mail voor Outlook in te stellen, gaat u online naar de instellingenpagina van uw mailbox. Vind in hen de instellingen van programma's voor het verzamelen van e-mail. Meestal wordt hieraan een aparte pagina met referentie-informatie gewijd.

Stap 2

Open Outlook, ga naar het menu Extra en selecteer E-mailaccounts. Vink het vakje naast "Nieuwe toevoegen …" aan en klik op volgende. Zoek en specificeer op de pagina Outlook-postvakinstellingen het type server waarvan de brieven worden opgehaald.

Stap 3

Voer in het volgende venster uw persoonlijke gegevens in: gebruikersnaam, wachtwoord, persoonlijke gegevens, evenals de exacte adressen van de servers van inkomende en uitgaande e-mail. Om e-mail in Outlook zonder fouten in te stellen, kopieert u ze van de webpagina met mailboxinstellingen.

Stap 4

Geef indien nodig andere serverinstellingen op door op de bijbehorende knop te klikken. Deze omvatten doorgaans instellingen voor verbindingscodering en serverpoorten. Informatie hierover is ook online te vinden op de referentiepagina van de mailbox.

Stap 5

Nadat u alle e-mailinstellingen in Outlook hebt ingevuld, klikt u op de knop "Account controleren". Met behulp van de opgegeven parameters probeert het programma verbindingen tot stand te brengen met zowel inkomende als uitgaande mailservers. Als resultaat van de poging krijgt u de bijbehorende servicemelding te zien. Als alle instellingen correct zijn opgegeven, kunt u nu e-mail gebruiken in Outlook, waarbij alle berichten op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen, in plaats van elke keer online in te loggen op de mailbox.

Aanbevolen: