Hoe Acrobaat Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Acrobaat Te Russificeren
Hoe Acrobaat Te Russificeren

Video: Hoe Acrobaat Te Russificeren

Video: Hoe Acrobaat Te Russificeren
Video: Download and install Adobe Acrobat Pro DC 2021 activation full pdf 2024, Mei
Anonim

Met Adobe Acrobat Professional kunt u alle bewerkingen met PDF-bestanden uitvoeren en PDF-bestanden maken van verschillende bronnen: internetpagina's, documenten en tabellen, brieven, gescande materialen.

Hoe acrobaat te russificeren
Hoe acrobaat te russificeren

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Als u een distributiekit van het Russischtalige Adobe Acrobat tot uw beschikking heeft, zult u geen problemen hebben om een groot aantal functies onder de knie te krijgen. Als je een distributiekit van een Engelstalig programma tegenkomt, moet je een crack installeren. Open Adobe Acrobat Professional via de snelkoppeling op uw bureaublad. Als de software nog niet is geïnstalleerd, volgt u de instructies in het ingebouwde installatieprogramma om deze te installeren. Ga naar het gedeelte "Over" en bekijk de versie van de applicatie.

Stap 2

Download van internet een crack-programma speciaal voor uw versie van Adobe Acrobat Professional. De niet-overeenkomende versie zal leiden tot een onjuiste weergave van de programma-interface of tot het niet starten van de installatie van het lokalisatieprogramma. Laad deze bestanden zorgvuldig. Zoals de praktijk laat zien, zitten er vaak verschillende virusprogramma's verborgen in dergelijke gegevens, dus controleer alles met antivirussoftware.

Stap 3

Installeer de crack, zoals wordt aangegeven in de bijbehorende instructies. Start Adobe Acrobat Professional. Als de interface niet is gewijzigd, gaat u naar de sectie Bewerken - Voorkeuren - Internationaal in het hoofdmenu en selecteert u Applicatietaal. Stel de optie Kiezen bij het opstarten van de applicatie in en bevestig uw acties.

Stap 4

Selecteer de interfacetaal de volgende keer dat u het programma start. Als er geen Russisch in het taalkeuzemenu staat, dan heb je toch de crack voor de verkeerde versie van het programma gedownload en geïnstalleerd. Zoek naar een betere optie. Hoogstwaarschijnlijk zult u bij het zoeken naar een lokalisatietaal een groot aantal links over het onderwerp tegenkomen. Sommige links leiden u naar pagina's met schadelijke inhoud. Gebruik een effectieve antivirus om schade aan uw computer te voorkomen.

Aanbevolen: