Tekenfilms Maken Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Tekenfilms Maken Op Een Computer
Tekenfilms Maken Op Een Computer

Video: Tekenfilms Maken Op Een Computer

Video: Tekenfilms Maken Op Een Computer
Video: Hoe maak je een animatie? 2024, Mei
Anonim

Een kind in een gezin heeft altijd aandacht nodig. Hij zal niet van eentonige spelletjes houden, hij wil elke dag iets nieuws zien. Waarschijnlijk leert hij daarom graag alles wat hij nog niet weet. Weet uw kind hoe hij tekenfilms moet maken? Om dit te doen, hoeft hij geen complexe softwaresystemen te bestuderen waarin editors van vector- of pixelafbeeldingen zijn betrokken. Hij kan samen met u de Multi-Console interactieve schijf onder de knie krijgen. De mogelijkheden van het programma, dat op deze schijf is opgenomen, zijn praktisch eindeloos, de gemaakte tekenfilms worden alleen beperkt door de verbeeldingskracht van de ouders en het kind.

Tekenfilms maken op een computer
Tekenfilms maken op een computer

Noodzakelijk

Interactieve schijf "Multi-remote", computer of laptop

instructies:

Stap 1

Wat is deze schijf? Laten we alles op een rij zetten. Bij het starten van de schijf kan het kind elke achtergrond kiezen uit de achtergronden die door dit programma worden gepresenteerd. Je kunt de rand van het bos plaatsen, een berkenbos, een klein gazon met een stronk die in het midden zal staan. Dan kun je elk item van de rekwisieten toevoegen (ongeveer 100 eenheden): een hut, een rotte boomstronk, een kerstboom, enz. We hebben een kleine sfeer gecreëerd, nu kun je een held toevoegen aan je sprookje. Er zijn niet zoveel helden, maar alle helden kunnen naar één open plek worden getrokken of in één bos worden gelanceerd.

Stap 2

Absoluut elk object kan bewegen, alle rekwisieten bewegen tijdens het maken van de film. Sprookjesfiguren, waaronder Mowgli, Baba Yaga en de driekoppige draak, kunnen elke actie uitvoeren: ze kunnen zitten, rennen, springen, een buiging maken, enz. Aan elk personage kan de snelheid van elke actie worden toegewezen.

Stap 3

Het programma voor het maken van een cartoon kan op zichzelf de gang van zaken in een nieuw sprookje volledig bepalen.

Aanbevolen: