Hoe Schijf E . Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Schijf E . Te Repareren
Hoe Schijf E . Te Repareren

Video: Hoe Schijf E . Te Repareren

Video: Hoe Schijf E . Te Repareren
Video: Hoe een wijnfles te repareren 2024, Mei
Anonim

Bij het werken met harde schijven zijn allerlei storingen mogelijk. Als het probleem te maken heeft met het onvermogen om een van de partities te starten, moet u speciale software gebruiken, bijvoorbeeld Acronis Disk Director.

Hoe schijf E. te repareren
Hoe schijf E. te repareren

Noodzakelijk

Acronis Disk Director

instructies:

Stap 1

Het onvermogen om een specifieke partitie van de harde schijf te openen is een vrij algemeen probleem. Als u geen zin heeft om uw lokale schijf te formatteren om fouten te herstellen, gebruikt u Acronis Disk Director. Installeer deze app.

Stap 2

Start uw computer opnieuw op en start ADD. Als het probleem te maken heeft met het lokale systeemstation, brandt u de toepassing op dvd en voert u deze uit in DOS-modus. Probeer eerst enkele parameters van de sectie te wijzigen.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op de gewenste partitie van de harde schijf en selecteer "Change drive letter". Kies een willekeurige waarde uit de beschikbare opties. Klik op de knop Toepassen en start uw computer opnieuw op (voor DOS-modus).

Stap 4

Probeer de inhoud van uw lokale schijf te openen. Als het probleem niet is opgelost, start u Acronis Disk Director opnieuw. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste schijfpictogram en ga naar het item "Verwijderen". Keer terug naar het hoofdmenu en klik op de knop "Toepassen".

Stap 5

Maak nooit een nieuw volume aan na het verwijderen van een partitie. Dit maakt de procedure voor het herstellen van bestanden veel moeilijker. Start het ADD-programma en open het menu voor extra acties met een niet-toegewezen gebied. Selecteer "Herstel".

Stap 6

Activeer de items "Handmatige methode" en "Volledige scan". Klik volgende". Wacht even totdat u een lijst met beschikbare lokale schijven te zien krijgt. Selecteer het volume dat u zojuist hebt verwijderd.

Stap 7

Klik volgende . Geef een volumelabel op, selecteer een stationsletter en bestandssysteem. Let erop dat u exact de structuur moet toepassen van het volume dat in gebruik was voordat het werd verwijderd. Klik op de knoppen Voltooien en Toepassen.

Stap 8

Start je computer opnieuw op. Probeer uw lokale schijf te openen. Als sommige bestanden verloren zijn gegaan tijdens het herstelproces, gebruik dan Easy Recovery om ze te vinden.

Aanbevolen: