Hoe Een Mand Te Snijden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mand Te Snijden?
Hoe Een Mand Te Snijden?

Video: Hoe Een Mand Te Snijden?

Video: Hoe Een Mand Te Snijden?
Video: Hoe je de kapsels van mannen moet knippen! Hoe je een man met een kaal hoofd knipt! 2024, Mei
Anonim

De taak van het verwijderen van de prullenbak kan door de gebruiker worden opgelost zonder tussenkomst van extra software. Met standaard systeemtools kunt u deze bewerking in alle versies van het Windows-besturingssysteem uitvoeren, zij het met verschillende methoden.

Hoe een mand te snijden?
Hoe een mand te snijden?

instructies:

Stap 1

Roep het bureaubladcontextmenu op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Eigenschappen". Vouw de link "Beeldscherm" uit en ga naar het tabblad "Bureaublad" van het dialoogvenster dat wordt geopend. Klik op de knop Bureaublad aanpassen en schakel het selectievakje naast Prullenbak weergeven uit.

Stap 2

Roep het hoofdmenu van de Windows XP-versie op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Typ gpedit.msc in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het hulpprogramma Groepsbeleid-editor door op OK te klikken. Vouw de link Gebruikersconfiguratie uit en zoek het gedeelte Beheersjablonen. Vouw het knooppunt "Desktop" uit en markeer het selectievakje in de regel "Verwijder het prullenbakpictogram van het bureaublad" (voor Windows XP Pro-versie).

Stap 3

Gebruik de universele methode om de prullenbak in alle versies van Windows XP te verwijderen. Ga hiervoor terug naar het hoofdsysteemmenu "Start" en ga opnieuw naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Typ regedit op de regel Openen en bevestig de lancering van de Register-editor door op OK te klikken. Vouw de vertakking HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerDesktopNameSpace645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E uit en verwijder de laatste parameter.

Stap 4

Een andere methode is om in dezelfde sectie een DWORD-tekenreekswaarde 1 te maken. Sla de wijzigingen op en sluit de Register-editor af.

Stap 5

In Windows Vista OS is er een optie om de prullenbak te verwijderen uit het contextmenu. Om dit te doen, roept u dit winkelwagencontextmenu op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "mand verwijderen" te selecteren.

Stap 6

Houd er rekening mee dat bij al deze acties het prullenbakpictogram wordt verwijderd. De prullenbak zelf is nog steeds aanwezig op alle schijven op de computer en reserveert standaard 10 procent van de schijfruimte voor zichzelf.

Aanbevolen: