Hoe Een Niet-opgeslagen Excel-bestand Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Niet-opgeslagen Excel-bestand Te Herstellen
Hoe Een Niet-opgeslagen Excel-bestand Te Herstellen

Video: Hoe Een Niet-opgeslagen Excel-bestand Te Herstellen

Video: 19. Automatisch Opslaan en Automatisch Herstellen in Excel – Excel 2013 2022, December
Anonim

Soms sluiten gebruikers van pc's roekeloos geopende documenten en vergeten ze het bestand op te slaan. Bestanden die op deze manier verloren zijn gegaan, kunnen nog steeds worden hersteld als sommige opties zijn benadrukt in de programma-instellingen.

Hoe een niet-opgeslagen Excel-bestand te herstellen
Hoe een niet-opgeslagen Excel-bestand te herstellen

Het is nodig

Microsoft Excel 2010-software

instructies:

Stap 1

In de nieuwste versies van dit programma is het mogelijk geworden om een ​​verloren document te herstellen van elke kopie die is opgeslagen in systeembestanden met behulp van de formule-editor zelf. Om dit te doen, moet u een aantal opties toewijzen in de programma-instellingen: "Automatisch opslaan elke … minuten" en "Sla de nieuwste versie op". Na het selecteren van het aantal minuten waarna u het document wilt opslaan, drukt u op de Enter-toets om het venster te sluiten.

Stap 2

Als deze acties door u zijn uitgevoerd voordat u het bestand verloor, moet u het document herstellen wanneer u het programma opnieuw start. Ga in het hoofdvenster van het actieve hulpprogramma naar het tabblad "Bestand" en klik op de knop "Recente bestanden". Klik met de linkermuisknop op de link "Niet-opgeslagen boeken herstellen".

Stap 3

In het geopende venster ziet u de inhoud van de map met de tot nu toe opgeslagen concepten. Selecteer een van de nieuwste bestanden en klik op de knop "Openen". Nu blijft het om op de toetsencombinatie Ctrl + S of de knop "Opslaan als" op het bovenpaneel te drukken.

Stap 4

U kunt dit bestand ook op een andere manier openen. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop "Openen" en voer een willekeurig bestand uit. Ga dan naar het tabblad Bestand en klik op de knop Details.

Stap 5

Klik op de knop "Versiebeheer" en vervolgens op de knop "Niet-opgeslagen boeken herstellen". Selecteer een van de recente bestanden uit de lijst en klik op de knop "Openen".

Stap 6

Ook is het verloren bestand altijd terug te vinden in een van de volgende paden: C: \ Users \ _user_account_name_ \ AppData \ Local \ Microsoft \ Office \ UnsavedFiles (voor Windows Vista en Windows 7) en

C: \ Documents and Settings \ _user_account_name_ \ Local Settings \ Application Data \ Microsoft \ Office \ UnsavedFiles.

Stap 7

Houd er rekening mee dat tijdelijke bestanden maximaal 4 dagen in deze mappen worden bewaard, dus u moet ze op tijd herstellen of naar een andere map kopiëren.

Populair per onderwerp