Tag Alle Vrienden In Een Video

Inhoudsopgave:

Tag Alle Vrienden In Een Video
Tag Alle Vrienden In Een Video

Video: Tag Alle Vrienden In Een Video

Video: Tag Alle Vrienden In Een Video
Video: How to see other video tag. 2024, Mei
Anonim

In het sociale netwerk "VKontakte" is het mogelijk om video's toe te voegen aan uw persoonlijke pagina en alle gesprekspartners die toegang hebben tot uw pagina kunnen deze video bekijken. In deze situatie zou het handig zijn om alle bekende mensen op de video te markeren, zodat de kijker de essentie begrijpt van wat er gebeurt en de personages herkent (of leert kennen).

Tag alle vrienden in een video
Tag alle vrienden in een video

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Ga naar uw pagina op de VKontakte-website. U moet uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren als de browser uw gegevens niet automatisch voor u vervangt. Gebruik de Opera-browser met een ingebouwde wachtwoordbeheerder om deze handige en handige functie te gebruiken. Het is ook vermeldenswaard dat u met de Chrome-browser wachtwoorden kunt opslaan en deze vervolgens automatisch in formulieren kunt invoegen. Vergeet echter niet dat hacksoftware uw wachtwoordlogboeken kan stelen, dus gebruik antivirussoftware.

Stap 2

Voeg een nieuwe opname toe aan je videoalbum. Ga hiervoor naar het gedeelte "Mijn video's" door op de inscriptie in de lijst links van uw foto te klikken. Zoek het opschrift "Video toevoegen" en klik erop met de muis. Geef de locatie op de harde schijf op waar het videobestand zich bevindt. Open de toegevoegde video om te bekijken door op de link te klikken. Klik op de knop "Mark" aan de rechterkant onder het video-opnamevenster. Er wordt een lijst met uw vrienden geopend, maar u hoeft deze niet in te vullen.

Stap 3

Plak de volgende javascript-code in de adresbalk: javascript: for (ii = 0; ii

Stap 4

Controleer het resultaat door opnieuw naar de toegevoegde videobestandviewer te gaan. Nu verschijnen er links met de namen van uw vrienden op het videobeeld, door erop te klikken, kunt u de gebruikerspagina van het "VKontakte" -netwerk starten. U kunt dus al uw vrienden in dit sociale netwerk markeren. Op andere sociale netwerken kun je je vrienden op een vergelijkbare manier taggen, alleen de bediening is op de een of andere manier anders.

Aanbevolen: