Hoe Te Ontwikkelen In Traviana

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontwikkelen In Traviana
Hoe Te Ontwikkelen In Traviana

Video: Hoe Te Ontwikkelen In Traviana

Video: Hoe Te Ontwikkelen In Traviana
Video: Ask Travian #32 ~ How do Natars play? 2024, Mei
Anonim

Travian is een online browserspel dat een realtime strategiespel is. Er zijn drie hoofdvolkeren in het spel die je kunt spelen als: Galliërs, Duitsers en Romeinen. De strategie en dynamiek van je ontwikkeling hangt af van de mensen die je kiest. We merken meteen op dat de Galliërs een uitstekend beschermend volk zijn, het belangrijkste voordeel van de Duitsers is snelle en goedkope aanvallende troepen, en de Romeinen zijn de gulden middenweg.

Hoe te ontwikkelen in Traviana
Hoe te ontwikkelen in Traviana

instructies:

Stap 1

Het kiezen van de juiste mensen om te spelen hangt af van de tijd die je aan het spelen besteedt. Als je het je kunt veroorloven om de eerste 2-3 maanden 10-12 uur per dag in het spel door te brengen, kies dan voor de Duitsers. Als je online tijd 5-10 uur is, dan is het beter om Galliërs te spelen. Er is een periode in het spel waarin vijandelijkheden niet kunnen worden bestreden. Het moet verstandig worden besteed.

Stap 2

Als je de Galliërs hebt gekozen, moet je tijdens de "vreedzame" periode verschillende mijnen bouwen die middelen opleveren, en ook voor de caches zorgen. Ze maken het mogelijk om een bepaalde hoeveelheid grondstoffen te verbergen wanneer je je dorp aanvalt. Als je niet alleen van plan bent om je te verbergen, maar ook om sterke Duitsers af te weren, dan is het belangrijkste initiële doel van je spel om zoveel mogelijk falanxen te rekruteren. De Phalanx is de goedkoopste verdedigingseenheid voor de Galliërs. Een onervaren speler zal na de eerste aanval op een verdedigd dorp op zoek gaan naar eenvoudigere manieren om aan grondstoffen te komen.

Stap 3

Als je besluit om voor de Duitsers te spelen, dan moet je de hele startperiode clubs huren. De prijs van deze eenheid is 40 ijzer, 95 hout, 40 graan en 75 klei. Het is logisch om aan te nemen dat je mijnen moet bouwen in de volgende verhouding: 1 ijzer / 2 klei / 3 hout.

Stap 4

Als je als de Romeinen speelt, kun je twee opties voor ontwikkeling kiezen: ga zitten voor caches, af en toe vijanden afwijzen of een bedreiging worden voor je buren. Het nadeel van de tweede optie is dat de kosten van eenheden voor de Romeinen relatief duur zijn. Voor één legionair betaal je 180 ijzer, 120 hout, 40 graan en 100 klei. Die. de totale hoeveelheid middelen is 440. De Duitsers hebben een clubman ter waarde van 250. Een groot leger van legionairs kan in het begin niet worden verzameld. Huur 5-6 eenheden en bezoek zorgvuldig lege en weerloze dorpen in de buurt. En het is beter om zich onmiddellijk bij een sterke Duitser aan te sluiten en hem praetorianen te leveren in ruil voor patronage.

Aanbevolen: