Hoe Tekenfilms Te Spelen In De Agent

Inhoudsopgave:

Hoe Tekenfilms Te Spelen In De Agent
Hoe Tekenfilms Te Spelen In De Agent

Video: Hoe Tekenfilms Te Spelen In De Agent

Video: Hoe Tekenfilms Te Spelen In De Agent
Video: Агент 327: Операция брадобрейня 2024, Mei
Anonim

Met internetpager "Agent" van "Mail.ru" kunt u de communicatie met vrienden zo gemakkelijk en interessant mogelijk maken. Hiervoor heeft het programma een aantal handige functies. Met behulp van "Mile-agent" kunt u berichten verzenden, sms'en, telefoon- en videogesprekken voeren en conferenties regelen. Bovendien bevat zijn archief een verscheidenheid aan glimlachen en cartoons - geanimeerde afbeeldingen die u kunnen helpen uw emoties te uiten en de gesprekspartner op te vrolijken.

Hoe tekenfilms te spelen in de Agent
Hoe tekenfilms te spelen in de Agent

Noodzakelijk

"Mile-agent" geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Elke nieuwe versie van de "Mile Agent" wordt aangevuld met nieuwe toevoegingen, waardoor de mogelijkheden voor communicatie met vrienden worden uitgebreid. In de nieuwste uitgaven van "Agent" is bijvoorbeeld de bibliotheek met geanimeerde geanimeerde plots aanzienlijk aangevuld, die in het programma worden gepresenteerd onder de naam tekenfilms.

Stap 2

Als je wilt, kun je je bericht versieren met een kleurrijke mini-cartoon. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken, opent u "Agent". Als u de wachtwoord-autosave-functie niet gebruikt bij het invoeren van uw Mile Agent-account, voert u uw gegevens in de speciale velden in. Zoek daarna in de lijst met contacten de gebruiker met wie u gaat communiceren en dubbelklik met de linkermuisknop op de avatar van de gewenste abonnee.

Stap 3

Nadat u dubbelklikt op de foto van de gebruiker, wordt een nieuw tabblad geopend waarin u uw tekst kunt invoeren en verzenden, en deze kunt diversifiëren met emoticons en cartoons. Maar neem de tijd. Bekijk voor het verzenden de cartoon, anders blijkt het ineens off-topic te zijn. Bovendien kost deze procedure niet veel tijd: elke video duurt enkele seconden. Voor het gemak van het bekijken hebben alle tekenfilms hun eigen naam, wat het zoeken naar de gewenste animatie enorm vergemakkelijkt.

Stap 4

Het gedeelte met cartoons bevindt zich in de werkbalk van het berichtenvenster. Je vindt het aan een speciaal pictogram met een tv-beeld. Als u de cursor over dit bord beweegt, wordt de naam "Cartoons" geopend. Om naar de animatiebibliotheek te gaan, klikt u eenmaal op het pictogram en in de vervolgkeuzelijst ziet u de beschikbare tekenfilms. U kunt ze allemaal bekijken door met het muiswiel te scrollen.

Stap 5

Verplaats de cursor naar de gewenste afbeelding en klik op de knop "Bekijken". Daarna ziet u in het berichtenveld de hele cartoon van begin tot eind. Selecteer de animatie die je leuk vindt en dubbelklik erop om de cartoon naar de gesprekspartner te sturen.

Stap 6

Houd er rekening mee dat om animatie te kunnen gebruiken, het contact waarvoor de video bedoeld is, online moet zijn. Tegelijkertijd moet hij de functie hebben van ondersteuning voor cartoons, die alleen wordt verstrekt aan abonnees die Mail. Ru Agent gebruiken. Deze dienst is niet beschikbaar voor gebruikers van andere netwerken. Een andere voorwaarde voor het afspelen van video's is de aanwezigheid van een geïnstalleerde speler die is ontworpen voor het bekijken van flash-animaties. In dit geval heeft u een Flash-speler nodig. Maar met de tiende versie van de speler in sommige browsers neemt de agent geen contact op, waardoor er verschillende storingen optreden bij het verzenden van een bericht en tijdens het kijken naar een tekenfilm. Voor browsers Mozilla, Netscape, Opera, Safari speelt de plug-in van de tiende versie van de Flash player echter geen rol. Bij het gebruik van deze browsers merkte ik dat ze geen problemen hebben met tekenfilms.

Stap 7

Als je geen tekenfilms kunt bekijken, controleer dan de instellingen van "Agent". Misschien is het hen verboden om animaties te tonen. Om naar het menu "Instellingen" te gaan, klikt u op het pictogram met de afbeelding van de sleutel en zoekt u in het geopende venster het item "Mult". Vink de vakjes "Toon cartoons bij verzending" en "Toon cartoons bij ontvangst" aan.

Aanbevolen: