Het Startmenu Wijzigen In Windows 7

Inhoudsopgave:

Het Startmenu Wijzigen In Windows 7
Het Startmenu Wijzigen In Windows 7

Video: Het Startmenu Wijzigen In Windows 7

Video: Het Startmenu Wijzigen In Windows 7
Video: Changing the Windows 7 Display Language 2024, April
Anonim

De personal computer heeft zijn naam niet voor niets gekregen, elk van zijn gebruikers kan het besturingssysteem voor zichzelf aanpassen. In besturingssystemen van de Windows-familie heeft het menu Start een breed scala aan instellingen.

Het menu wijzigen
Het menu wijzigen

Noodzakelijk

Besturingssysteem Windows Seven

instructies:

Stap 1

Het menu Start heeft een gedeelte Programma's. Als u een hulpprogramma uit deze sectie vrij vaak gebruikt, is het logisch om de snelkoppeling vast te zetten in het algemene menu dat verschijnt wanneer u op de knop klikt. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het programmapictogram en selecteer "Pin to Start". Om dit pictogram uit het algemene menu te verwijderen, selecteert u het item met dezelfde naam in het contextmenu.

Stap 2

Sommige gebruikers maken naar eigen goeddunken de sectie "Programma's" door deze lijst te bewerken en aan te passen. Om een element uit het blok "Programma's" te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op de map of snelkoppeling en selecteert u de regel "Verwijderen". Opgemerkt moet worden dat het op deze manier verwijderen van een item het programma zelf niet van de systeemschijf verwijdert.

Stap 3

Als u de knop "Start" samen met de taakbalk naar een nieuwe locatie wilt verplaatsen, moet u het contextmenu openen en het item "Dock the taskbar" uitschakelen. Beweeg de cursor over de taakbalk, haak hem vast met de linkermuisknop en sleep hem naar een willekeurig deel van het bureaublad. Laat de muis los, roep het contextmenu opnieuw op en vink het item "Dock the taskbar" aan.

Stap 4

Het Start-menu is volledig aanpasbaar, inclusief het rechterblok, dat het Configuratiescherm, Uitvoeren, enzovoort bevat. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het menu Start en selecteer Eigenschappen. Klik in het geopende venster op de knop "Instellingen", markeer vervolgens de items die u nodig hebt en klik op de knop "OK" om de wijzigingen op te slaan en dit venster te sluiten.

Stap 5

Het kan voorkomen dat de door u aangebrachte wijzigingen niet nodig zijn, dus soms is het veel sneller om de standaardinstellingen in te stellen. Open hiervoor de applet Eigenschappen van het menu Start en klik op de knop Instellingen. Klik in het geopende venster op het item "Standaardinstellingen gebruiken" en dubbelklik vervolgens op de knop "OK".

Aanbevolen: