Hoe ICQ Te Installeren

Hoe ICQ Te Installeren
Hoe ICQ Te Installeren

Video: Hoe ICQ Te Installeren

Video: Hoe ICQ Te Installeren
Video: How to Install ICQ Messenger on Android u0026 Create An Account 2024, Mei
Anonim

ICQ of zoals internetgebruikers het noemen - ICQ, de snelste berichtenclient. Dankzij ICQ kun je realtime berichten uitwisselen. Het belangrijkste voordeel van dit programma is dat het volledig gratis is. Je zult niet alleen aaneengesloten zijn om berichten en bestanden uit te wisselen, maar ook games te spelen via het netwerk.

Hoe ICQ te installeren
Hoe ICQ te installeren

Om ICQ gratis te installeren, is het noodzakelijk. Voor veel sites is mogelijk betaling vereist voor het downloaden en installeren. Vertrouw dergelijke sites niet, aangezien het programma gratis is en kan worden gedownload van de officiële site.

Op de hoofdpagina van de officiële site staat een grote gele knop met de woorden "download". U moet met de rechtermuisknop op de gele knop klikken en het installatiebestand downloaden. U kunt het programma in elke map downloaden en opslaan op uw computer. Nadat het bestand is gedownload, moet u het installeren.

Om het bestand te installeren, dubbelklikt u met de linkermuisknop op het bestand en voert u het uit. Bij het opstarten moet u de programmataal selecteren. Het installatieproces duurt niet langer dan 5 minuten. U wordt gevraagd om vertrouwd te raken met de gebruikersovereenkomst, die moet worden gelezen en vink "Ik heb gelezen en ga akkoord". Het programma start direct na installatie.

Maar wat als het programma is geïnstalleerd? Hoe begin je met chatten met vrienden en het spelen van games? Hiervoor moet u uw persoonlijk ICQ-nummer invoeren, het zogenaamde persoonlijke identificatienummer. Als dit nummer niet beschikbaar is, moet u zich registreren in het programma en een nummer krijgen.

Voor een succesvolle registratie moet u alle velden van de vragenlijst correct invullen. Het is niet nodig om de echte persoonsgegevens van de voor- en achternaam aan te geven, je kunt een pseudoniem bedenken. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld, moet u een wachtwoord bedenken en het registratieproces voltooien.

Met een individueel ICQ-nummer en wachtwoord kunt u het programma openen en beginnen met communiceren met vrienden.

Aanbevolen: