Een Foto Uploaden Naar Uw Computer

Inhoudsopgave:

Een Foto Uploaden Naar Uw Computer
Een Foto Uploaden Naar Uw Computer

Video: Een Foto Uploaden Naar Uw Computer

Video: Een Foto Uploaden Naar Uw Computer
Video: foto's met het kabeltje overzetten naar de pc 2024, April
Anonim

Met de komst van digitale camera's is de behoefte aan het ontwikkelen en repareren van film verdwenen. Het is nu mogelijk om een foto direct vanaf de camera af te drukken. Vaak uploaden we gewoon de benodigde foto's naar de computer, bewerken ze en nemen ze af om af te drukken.

Een foto uploaden naar uw computer
Een foto uploaden naar uw computer

Het is nodig

Camera (camera), computer, USB-kabel of kaartlezer

instructies:

Stap 1

Elke digitale camera wordt geleverd met een USB-aansluitkabel, die essentieel is voor het delen van foto's. Bovendien kan de uitwisseling in beide richtingen plaatsvinden: zowel van de camera naar de computer als van de computer naar de camera. In het laatste geval gebruiken we de camera als opslagplaats voor informatie. Dit is erg handig als u bijvoorbeeld geen eigen flashdrive heeft of deze onbruikbaar is geworden.

Daarom gebruiken we een verbindingskabel om uw foto's naar uw computer over te zetten. Het ene uiteinde van de kabel (USB) wordt in de overeenkomstige connector op de computer gestoken en het andere uiteinde van de kabel moet op uw camera worden aangesloten. Meestal bevindt deze connector zich aan de zijkant van de camera, onder een beschermende rubberen band of aan de onderkant van de camera.

Nu moet u de camera inschakelen om deze te detecteren en verbinding maken met de computer. Vervolgens kunt u uw foto's eenvoudig overbrengen met behulp van het menu Kopiëren en plakken, of Ctrl + C en Ctrl + V.

Stap 2

Er zijn nu veel moderne apparaten te koop, waaronder precies degene die we nu nodig hebben. Dit is een kaartlezer. Sommige computers zijn bij aankoop al uitgerust met dit apparaat. De meeste laptopmodellen hebben het ook. Het zal niet moeilijk zijn om het te kopen - de prijs ervoor is niet hoog.

Het werkingsprincipe is heel eenvoudig - via een USB-verbindingskabel, zoals voor een camera, verbinden we de kaartlezer met de computer. Er zijn modellen kaartlezers waarvoor geen aansluitdraden nodig zijn - ze worden geproduceerd in de vorm van een flashstation.

We plaatsen de flashcard die we uit de camera hebben gehaald in de kaartlezer. Dan detecteert de computer het apparaat en kun je op dezelfde manier informatie van de flashkaart uitlezen.

Aanbevolen: