Hoe Windows Media Player Te Integreren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Media Player Te Integreren
Hoe Windows Media Player Te Integreren

Video: Hoe Windows Media Player Te Integreren

Video: Hoe Windows Media Player Te Integreren
Video: Не работает Windows Media Player, быстро решаем проблему! 2024, Mei
Anonim

Hoewel het besturingssysteem Windows XP al behoorlijk oud is, is het nog steeds erg populair. Het is niet de moeite waard om je te concentreren op de voordelen van dit besturingssysteem, ze zijn bij iedereen bekend. Maar men kan speculeren over de tekortkomingen. De distributiekit bevat verouderde versies van programma's. Maar ik zou er zeker nieuwere versies van willen hebben. En het is mogelijk. U hoeft het programma alleen maar in het besturingssysteem te integreren.

Hoe Windows Media Player te integreren
Hoe Windows Media Player te integreren

Noodzakelijk

  • - Computer met Windows XP;
  • - Windows Media Speler;
  • - NET Framework-pakket;
  • - WMP11 Repacking Tool-programma;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Vervolgens zullen we kijken naar het proces van het integreren van de populaire Windows Media Player in het besturingssysteem, of liever, niet zichzelf, maar de nieuwere versie. Het besturingssysteem Windows XP dient op uw computer geïnstalleerd te zijn, bij voorkeur een "clean build", zonder enige toevoegingen.

Stap 2

U moet ook de nieuwste versie van het NET Framework-pakket downloaden en installeren. Als u automatische updates hebt ingeschakeld, hoeft u dit pakket niet te installeren. U kunt het pakket gratis downloaden.

Stap 3

Daarnaast heeft u een installatieprogramma voor Windows Media Player nodig, dat ook op internet te vinden is. Download ten slotte de WMP11 Repacking Tool.

Stap 4

Installeer WMP11 Repacking Tool. Ga na het starten naar de map in de map Bron. Kopieer vervolgens het installatiebestand van Windows Media Player naar deze map. Klik vervolgens op het uitvoerbare bestand Start.cmd, dat zich in de map bevindt, door met de linkermuisknop te dubbelklikken. Wacht tot de bewerking is voltooid. Hierdoor wordt Wmp11r.exe in de map gemaakt in plaats van het originele bestand.

Stap 5

Klik vervolgens op "Start" en selecteer "Alle programma's" en vervolgens - "Accessoires". Er is een "Command Line" in standaardprogramma's. Start het op. Voer op de opdrachtregel Wmp11r.exe / q in en druk vervolgens op Enter. Wacht tot het proces van integratie van de speler in het besturingssysteem is voltooid. Na voltooiing ziet u een bijbehorende melding, nu op uw besturingssysteem.

Stap 6

Indien nodig kunt u het installatiebestand van Windows Media Player integreren in de distributiekit van de schijf van het besturingssysteem. Hiervoor kunt u gebruik maken van het gratis programma nLite, dat u op internet kunt vinden. In dit geval is het bij de volgende OS-installaties niet langer nodig om de speler handmatig bij te werken, omdat de reeds bijgewerkte versie zal worden geïnstalleerd.

Aanbevolen: