Hoe Audiotracks Te Splitsen

Inhoudsopgave:

Hoe Audiotracks Te Splitsen
Hoe Audiotracks Te Splitsen

Video: Hoe Audiotracks Te Splitsen

Video: Hoe Audiotracks Te Splitsen
Video: How to separate audio tracks in GEFORCE EXPERIENCE! 2024, Mei
Anonim

Sommige films hebben meerdere soundtracks, bijvoorbeeld in het Russisch en Engels. Anderen zijn in één taal ingesproken: maar het blijkt dat je zelfs in dit geval meerdere audiotracks kunt extraheren en onderling delen.

Hoe audiotracks te splitsen
Hoe audiotracks te splitsen

Noodzakelijk

  • - Persoonlijke computer;
  • - ReJig-programma;
  • - Sound Forge-programma;
  • - Sonic Foundry Soft Encode Dolby Digital 5.1;
  • - VobBlanker-programma.

instructies:

Stap 1

Splits vob-bestanden in m2v-videostreams en ac3- of dts-audiostreams. Om dit te doen, start u het programma ReJig op uw pc en klikt u op Bestandsmodus in het weergegeven menu en vervolgens op Toevoegen. Download het eerste bestand van de film Vts_xx_1.vob, de rest hoeft niet handmatig te worden gedownload, omdat ze automatisch worden gedownload. Klik op Gereed en vink vervolgens de optie AC3-vertragingen repareren en corrigeren aan. Selecteer de gewenste audiotrack en klik op Demux. Als resultaat van dergelijke manipulaties krijg je één videobestand en verschillende audiobestanden. Onthoud echter dat u slechts één videostream of audiobestand tegelijk kunt extraheren.

Stap 2

Splits het audiobestand op in verschillende wav-bestanden (hun aantal wordt bepaald door het aantal kanalen) met behulp van het Sonic Foundry Soft Encode Dolby Digital 5.1-programma. Vertaaloverlay uitvoeren. Gebruik vervolgens de Sound Forge-software om het geluid te normaliseren: laad het bestand - klik op proces en klik vervolgens op normaliseren, waarbij u het piekniveau instelt op 96%. Nadat u het geluid heeft genormaliseerd, scant u de kanalen door op Scanniveaus te klikken. Voer daarna de verkregen gegevens in het dialoogvenster normalisatie van de Sonic Foundry Soft Encode Dolby Digital 5.1-software in.

Stap 3

Start VobBlanker om een volledig werkend schijfmenu te maken. Selecteer vervolgens het bestand van de verwerkte dvd in het Video_ts.ifo-formaat in het veld Invoermap. Geef in het veld Uitvoermap het opnamepad op. Selecteer vervolgens in het Titleset-venster de juiste VTS, in het PGC-venster dat wordt geopend - de vereiste PGC. Klik vervolgens op Vervangen en open de eerste wob (de rest gaat vanzelf over). Klik op Proces. Sluit VobBlanker wanneer de bewerking is voltooid.

Aanbevolen: