Een Foto Uploaden Vanaf Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Een Foto Uploaden Vanaf Een USB-flashstation
Een Foto Uploaden Vanaf Een USB-flashstation

Video: Een Foto Uploaden Vanaf Een USB-flashstation

Video: How to Transfer Photos from Mobile to USB Pendrive | Flash Drive 2022, December
Anonim

"Flashdrives" worden tegenwoordig gewoonlijk twee verschillende soorten apparaten genoemd die worden gebruikt voor het opslaan en overbrengen van gegevens. Afhankelijk van welke uw foto's bevat, kan het zijn dat voor het kopiëren ervan verschillende leesapparaten nodig zijn die op uw computer zijn aangesloten. En de procedure zelf voor het downloaden naar een harde schijf vanaf een aangesloten flashstation is in beide gevallen praktisch hetzelfde.

Een foto uploaden vanaf een USB-flashstation
Een foto uploaden vanaf een USB-flashstation

instructies:

Stap 1

Sluit een flashstation aan op de USB-poort als foto's zijn opgeslagen op een USB-flashstation. Dit is een apparaat in een plastic behuizing, zo'n vijf centimeter lang en een halve centimeter dik, met een gesloten kapje voor de aansluitconnector. Dit is de meest voorkomende versie, maar er zijn veel gestileerde opties, die op verschillende manieren zijn gedecoreerd. Het enige gemeenschappelijke kenmerk voor iedereen is dat flashdrives van dit type noodzakelijkerwijs een USB-connector hebben.

Stap 2

Nadat de flashdrive op de computer is aangesloten, detecteert het besturingssysteem het nieuwe apparaat en leest het de map met de bestanden die het bevat. Afhankelijk van de instellingen van het besturingssysteem kan onmiddellijk daarna een venster voor bestandsbeheer worden geopend waarin de inhoud van de flashdrive wordt weergegeven. Als dit niet gebeurt, start dan zelf de bestandsbeheerder van uw besturingssysteem. In Windows kunt u dit doen door te dubbelklikken op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad of door de sneltoets Win + E te gebruiken. Open in Verkenner de hoofdmap van de aangesloten flashdrive, selecteer de gewenste fotobestanden om te kopiëren en druk op de sneltoets Ctrl + C. om een ​​lijst ervan op het klembord te plaatsen. Open vervolgens de map op de harde schijf van de computer waar u deze bestanden wilt plaatsen en druk op de toetscombinatie Ctrl + V. U kunt het klembord niet gebruiken, maar sleep de geselecteerde foto's eenvoudig naar de gewenste map of naar het bureaublad.

Stap 3

Als de foto's niet op een USB-station zijn opgeslagen, maar op een platte flashkaart, is een extra apparaat nodig om deze te lezen - een kaartlezer. Het wordt zelden geïnstalleerd in standaard pc-behuizingen, maar op laptops komt het iets vaker voor. Als uw computer geen kaartlezer heeft, moet u er een apart aanschaffen. In dit geval heeft het apparaat een kabel voor aansluiting op een USB-connector op een computer. Eerst moet u het apparaat aansluiten en vervolgens de flashkaart erin plaatsen. De procedure voor het kopiëren van foto's zal in dit geval niet verschillen van de procedure die in de vorige stap is beschreven.

Populair per onderwerp