Volgen Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Volgen Uitschakelen?
Volgen Uitschakelen?

Video: Volgen Uitschakelen?

Video: Volgen Uitschakelen?
Video: Google locatie volgen uitschakelen - How to (Consumentenbond) 2024, Maart
Anonim

Soms kunnen op de computers van gebruikers speciale programma's worden geïnstalleerd om zijn acties te volgen. Meestal zijn dit keyloggers die voor frauduleuze doeleinden worden gebruikt.

Volgen uitschakelen?
Volgen uitschakelen?

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Zoek de lijst met geïnstalleerde programma's op uw computer in het bijbehorende menu in het configuratiescherm. Zoek onder hen die waarmee een andere gebruiker uw activiteiten in het systeem kan volgen, bijvoorbeeld Radmin of zijn analogen. Markeer deze items in de lijst en zoek het verwijderitem aan de rechterkant.

Stap 2

Houd er rekening mee dat voordat u programma's verwijdert, u ze moet sluiten, anders kunnen er conflicten in het systeem ontstaan. Start na het verwijderen uw computer opnieuw op en controleer of er trackingprocessen op uw computer worden uitgevoerd.

Stap 3

Als u niet kunt bepalen of de trackingsoftware op uw computer is geïnstalleerd, start u Taakbeheer door op de sneltoetsen Alt + Ctrl + Delete of Shift + Ctrl + Esc in het Windows Seven-besturingssysteem te drukken. Ga naar het tabblad Processen en vind er een met betrekking tot trackingprogramma's, ze hebben meestal vergelijkbare namen. Periodieke controle van uitgaand verkeer zal ook helpen bij het bepalen van het volgen van uw acties op de computer, als het de gebruikelijke snelheid overschrijdt, zijn hoogstwaarschijnlijk bepaalde programma's op uw computer geïnstalleerd die het zonder uw toestemming gebruiken.

Stap 4

Download en installeer een betrouwbaar spywarebeveiligingssysteem op uw computer. De Dr. Web anti-virus en andere hulpprogramma's met een soortgelijk doel kunnen hier ook geschikt zijn. Download ook een anti-spyware programma.

Stap 5

Controleer regelmatig de lijst met lopende processen en geïnstalleerde programma's op uw computer, controleer het niveau van uitgaand verkeer en installeer geen programma's van onbekende ontwikkelaars die zijn gedownload van dubieuze internetbronnen, werk uw software op tijd bij en voer een volledige scan van uw computer uit op virussen op minstens één of twee keer per week.

Aanbevolen: