Hoe Audio Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe Audio Te Knippen
Hoe Audio Te Knippen

Video: Hoe Audio Te Knippen

Video: Hoe Audio Te Knippen
Video: Dé TECHNIEK om AUDIO / MUZIEK te knippen voor jouw video's! 2024, Mei
Anonim

Om een originele oproep naar een mobiele telefoon te maken, of om een audiotrack van een spraak of een video-opname te maken, moet u muziekbestanden selecteren. Om het gewenste resultaat te krijgen, kunnen bestanden worden bijgesneden en gecombineerd met behulp van speciale programma's.

Hoe audio te knippen
Hoe audio te knippen

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - FreeAudioDub;
  • - mp3DirectCut.

instructies:

Stap 1

Volg deze link https://www.mp3cut.ru/ om het muziekbestand online in te korten. Klik op de knop "Download mp3", ga in het geopende venster naar de map met de audio-opname, selecteer deze en klik op de knop "Openen"

Stap 2

Klik vervolgens op de knop met een driehoek om het muziekbestand af te spelen, selecteer het gewenste gedeelte met de muis en klik vervolgens op de knop "Knippen en downloaden". Wacht tot het programma het audiobestand heeft bijgesneden, voer in het venster dat verschijnt de naam van de audio-opname in, selecteer de map waarin u het wilt opslaan en klik op "OK".

Stap 3

Trim het audiobestand met FreeAudioDub en mp3DirectCut. Start het FreeAudioDub-programma, klik op de knop Bladeren in het venster om het vereiste bestand toe te voegen, selecteer het bestand op uw computer en klik op "Openen". Geef vervolgens het begin en einde aan van de sectie die u wilt verwijderen.

Stap 4

Om dit te doen, luistert u naar het nummer, neemt u het begin en het einde van het gewenste stuk op. Selecteer het onderdeel voor het begin van de sectie, druk op de knop met de schaar. Snijd het tweede onnodige deel van de opname op dezelfde manier af. Sla vervolgens, na het bijsnijden van de muziektrack, het resultaat op door op de knop Opslaan te klikken.

Stap 5

Knip het muziekbestand met mp3DirectCut. Start het programma, selecteer de Russische interfacetaal. Sleep het muziekbestand van de map naar het bewerkingsgebied. Geef vervolgens het gedeelte van het bestand op dat u wilt ontvangen.

Stap 6

Klik op het bewerkingsgebied, voer in het veld "Selectie" "de waarde van seconden en minuten voor uw site in. U moet bijvoorbeeld van de eerste minuut naar drie minuten en vijf seconden van een muziekbestand knippen. Dus voer na het woord highlight 01'00'00 - 03'05'00 in. Kies menu "Bewerken" - "Bijsnijden". Sla vervolgens het resultaat op via het menu "Bestand" - "Opslaan".

Aanbevolen: