Wat Te Spelen Op Een Gemiddelde Pc?

Inhoudsopgave:

Wat Te Spelen Op Een Gemiddelde Pc?
Wat Te Spelen Op Een Gemiddelde Pc?

Video: Wat Te Spelen Op Een Gemiddelde Pc?

Video: Wat Te Spelen Op Een Gemiddelde Pc?
Video: The MOST AVERAGE Gaming PC 2024, Mei
Anonim

Iedereen heeft de wens om iets te spelen, maar niet elke computer is vrij om TOP-games te draaien. Hoe te zijn? Gelukkig zijn er games van verschillende genres voor de gemiddelde computer. Hieronder staan zo'n spellen die je op een gemiddelde computer kunt spelen.

Wat te spelen op een gemiddelde pc?
Wat te spelen op een gemiddelde pc?

Online spelletjes

Onder online games zijn de volgende projecten te onderscheiden:

  1. Verdieping 1-2 doden. Een uitstekende rollator, geschikt voor fans van zakelijke "vlees" shooters. De game werd in 2016 ook een van de beste horrorgames. U kunt ervoor kiezen om het eerste of tweede deel te installeren.
  2. Links 4 Dood 1-2. Nog een prima rollator voor 4 personen. Het is een first-person survival-horrorspel. Ooit hadden het eerste en tweede deel van de game een groot aantal fans en fans van horrorfilms met dynamische actie.
  3. Dead Island is een andere interessante manier om tegen zombies te vechten, maar dan in een open gebied en met parkour-elementen. Het personeel kan worden gepompt.
  4. Payday is een prachtige game die is uitgerust met zowel wapen- als personagegeneratie. Opmerkelijk en fijn dat teamwerk hier belangrijk is tijdens een overval. Zo houdt de een de situatie in de gaten, schieten er twee terug als er iets gebeurt en stopt er een geld in een zak.
  5. Dota 2. En waarom niet - Dota 2 draait niet alleen op gemiddelde computers, maar is ook een esports-game.
  6. Counter-Strike is een spel, net als Dota 2, dat geen introductie behoeft. Het is ook een e-sportspel en stelt je in staat om van muur tot muur te vechten - terroristen tegen contraterroristen.
Afbeelding
Afbeelding

De meest voorkomende diensten waarop je bijna alle games uit deze lijst kunt vinden zijn Steam en Origin.

schutters

  1. S. T. A. L. K. E. R.-gamereeks - legendarische games met veel mods en fan-add-ons.
  2. De GTA-gameserie. In de lijst met shooters behoren autodiefspellen tot de meest populaire. Word verliefd op deze spellen vanwege de open wereld, een grote kaart en een verscheidenheid aan missies voor elke smaak.
  3. Call of Duty-serie. Een actieve militaire shooter, die de speler, afhankelijk van het spel van de serie, tijdens de Tweede Wereldoorlog, de toekomst en vandaag opnieuw draagt. De games bestrijken een groot aantal landen en elk heeft zijn eigen verhaallijn en zijn eigen unieke wapens.
  4. Battlefield-serie. Nog een lijst met interessante games gebaseerd op militaire acties. De games behoren tot het genre van de tactisch-strategische first-person shooters. De Battlefield-serie kan met recht worden beschouwd als een concurrent van Call of Duty-games.
  5. Hitman-gameserie. Games over een kleine moordenaar. Wij geven de voorkeur aan de stealth-stijl.
  6. Metro-serie. Een serie games over post-apocalyps in de Russische metro.
Afbeelding
Afbeelding

Natuurlijk kun je andere games uitlichten zoals Fallout, de regel over Star Wars, maar die games die op de lijst staan zijn al genoeg voor een aangenaam tijdverdrijf.

RPG en strategie

Hier kunnen we gameprojecten uitlichten als:

  1. Diablo. Games in deze lijn hebben lang hun welverdiende cultstatus gekregen voor de meerderheid van actieve "bakkers". Trouwens, ongeveer 10 jaar geleden bereikte de verkoop van Diablo 3 bijna 19 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd.
  2. Beschaving. Een interessante turn-based strategie waarbij de gebruiker, met een kleine stam, zich moet ontwikkelen op weg naar wereldheerschappij.
  3. Leeftijd van Koninkrijk. De eerste delen van deze serie kwamen al meer dan 15 jaar uit, maar tot op de dag van vandaag heeft de serie zijn relevantie niet verloren. Vandaag kun je nieuwe afleveringen en series vinden die zelfs met nieuwe strategieën kunnen concurreren.
  4. De hekser en fabel. Uitstekende vertegenwoordigers van RPG met een open wereld, zeeën van gevechten en veel missies.
Afbeelding
Afbeelding

Je kunt ook meer populaire en veeleisende games spelen als je cloudservices gebruikt.

Voorbeelden van clouddiensten

Om nieuwe games te spelen, zelfs op een zeer zwakke computer, kun je cloudservices gebruiken:

  1. Playkey is een service die alle nieuwe games met hoge hardwarevereisten kan draaien op elke computer met de laagste parameters. Toegegeven, om de games te spelen, moet je zowel voor de tijd zelf als voor de game betalen (deze moet op Steam worden gekocht).
  2. Loudplay is een andere cloudservice die nieuwe games lanceert. Het verschilt van de eerste in een groot aantal promotiecodes en geschenken.
  3. Gaming Liquidsky is een krachtige overzeese cloudservice met veel games.

Hoe cloudservices werken

Een gemiddelde of eerlijk gezegd oude computer waarop een cloudservice draait, stuurt gebruikersopdrachten. Deze commando's worden doorgestuurd naar de internetserver, waarna deze commando's in het spel worden herhaald op een krachtige cloud-pc. Dat wil zeggen, de gebruiker ziet de videosequentie op een krachtige pc.

Hoe Windows correct te optimaliseren

Hier zijn enkele tips voor diegenen die hun besturingssysteem willen optimaliseren voor gaming:

  1. Uw internetverbinding optimaliseren. Het Auslogics BoostSpeed-programma helpt hierbij. Nadat je het hebt geïnstalleerd, moet je naar de "Extra" gaan, daar naar "Automatische versnelling" en vervolgens naar de subsecties "Analyse" en "Optimaliseren". Daarna is het enige dat overblijft wachten tot het proces voorbij is.
  2. Het systeem reinigen. U kunt hiervoor CCleaner gebruiken.
  3. Gebruik Auslogistics BoostSpeed, selecteer "Expert Advisor", vink de vakjes aan en klik op "Fix".

Ten slotte kunt u visuele optimalisatie aanpassen. Ga hiervoor naar de systeemeigenschappen en selecteer het item "Extra parameters". Daar moet u alle laadacties en effecten van de pc uitschakelen. Je kunt ze vinden op de tabbladen "Geavanceerd" en "Prestatie-instellingen". Daar blijft het om de beste prestatie te kiezen.

Aanbevolen: