Hoe De Start-knop Te Verplaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe De Start-knop Te Verplaatsen
Hoe De Start-knop Te Verplaatsen

Video: Hoe De Start-knop Te Verplaatsen

Video: Hoe De Start-knop Te Verplaatsen
Video: Stopcontact verplaatsen | Wanden en plafonds | How to met GAMMA 2024, Mei
Anonim

De desktop bevat verschillende elementen die de gebruiker snel toegang geven tot de mappen en applicaties die hij nodig heeft. Vrijwel al deze elementen zijn naar eigen smaak in te delen en hun uiterlijk kan worden aangepast. En de Start-knop is geen uitzondering.

Hoe de Start-knop te verplaatsen
Hoe de Start-knop te verplaatsen

instructies:

Stap 1

Aangezien de Start-knop een integraal onderdeel is van de taakbalk, is de verplaatsing ervan alleen mogelijk met het paneel. Dit paneel bevindt zich standaard aan de onderkant van het beeldscherm. In sommige gevallen kan het zich achter de rand verbergen.

Stap 2

Zorg ervoor dat je zonder problemen toegang hebt tot de taakbalk. Om te voorkomen dat het zich telkens achter de randen van het scherm verbergt, drukt u op de Windows-toets op het toetsenbord en klikt u met de rechtermuisknop in een vrije ruimte van de taakbalk die verschijnt. Selecteer Eigenschappen in het contextmenu.

Stap 3

Er wordt een nieuw dialoogvenster Taakbalk en Startmenu-eigenschappen geopend, ga naar het tabblad Taakbalk en schakel het selectievakje Taakbalk automatisch verbergen in de groep Uiterlijk taakbalk uit. Pas de nieuwe instellingen toe en sluit het eigenschappenvenster.

Stap 4

Klik nogmaals met de rechtermuisknop op de taakbalk en zorg ervoor dat de markering tegenover het item "Dock the taskbar" niet is ingesteld in het vervolgkeuzemenu. Als er een markering is, klikt u met de linkermuisknop op het betreffende item.

Stap 5

Het paneel zal veranderen. Verplaats de cursor naar een vrije plek erop. Zorg ervoor dat de aanwijzer niet verandert in een dubbele pijl, op deze manier verplaatst u de taakbalk niet met de "Start"-knop, maar wijzigt u alleen de grootte.

Stap 6

Druk op de linkermuisknop en verplaats het paneel zonder deze los te laten naar een andere rand van het scherm (rechts, links of boven). De Start-knop wordt ook verplaatst. Onthoud dat de taakbalk alleen aan de randen van het scherm kan worden geplaatst, als u deze naar een andere plaats probeert te verplaatsen, neemt deze automatisch de gewenste positie in aan de rand die dichterbij is.

Stap 7

Om te voorkomen dat u de instellingen later per ongeluk wijzigt, zet u de taakbalk vast op een nieuwe locatie. Klik hiervoor opnieuw met de rechtermuisknop en plaats de markering met de linkermuisknop tegenover het gewenste item.

Aanbevolen: