Papier In De Printer Laden

Inhoudsopgave:

Papier In De Printer Laden
Papier In De Printer Laden

Video: Papier In De Printer Laden

Video: Papier In De Printer Laden
Video: Загрузка бумаги: для установки (TS6100 series) 2024, Mei
Anonim

Een printer is een apparaat dat is ontworpen om elektronisch opgeslagen documenten op papier over te brengen. Om een document af te drukken, moet de apparatuur correct zijn aangesloten, goed werken en moet een geschikt stuurprogramma op de computer zijn geïnstalleerd. En natuurlijk moet u papier in de printer laden.

Papier in de printer laden
Papier in de printer laden

instructies:

Stap 1

Het laden van papier in de printer is niet erg moeilijk. Meestal is de papierlade open en kan de gebruiker gemakkelijk zien waar het papier moet worden geplaatst. Er zijn echter enkele regels om te volgen.

Stap 2

Gebruik papier dat qua formaat en kwaliteit geschikt is voor uw kantoorapparatuur. Papierlade in printers met een beperkt formaat. Het is geschikt voor vellen van een kleiner formaat, maar de grotere is niet meer (tenzij u ze eerst snijdt).

Stap 3

En de kwaliteit van het papier bepaalt hoe lang je printer meegaat. Let op de dichtheid van het papier: een te dun vel kan scheuren bij het afdrukken van een document en een te dik vel kan niet door de printer worden opgepakt en door het afdrukelement worden gevoerd. Gebruik papier dat speciaal voor kantoorapparatuur is gemaakt, experimenteer niet.

Stap 4

Als u een nieuwe pak papier neemt, gooi dan het verpakkingsmateriaal weg voordat u het in de printer plaatst. Scheid een kleine stapel vellen, pluis het een beetje op zodat de pagina's niet aan elkaar plakken, plaats het papier in de lade zodat het daar vrij past. Schuif de buitenste geleider waarmee het papier in de lade tegen de stapel papier wordt vastgezet.

Stap 5

Probeer niet het hele pakket in één keer in de printerlade te plaatsen, maar laat een kleine ruimte tussen het bovenste vel papier en de behuizing van de printapparatuur. Als u papier gebruikt dat al is gebruikt (concepten), zorg er dan voor dat er geen paperclips, nietjes of ander vuil op de vellen achterblijven. Eenmaal in de printer kunnen ze de printelementen beschadigen.

Stap 6

Zorg ervoor dat de vellen papier niet gescheurd, gekreukt, platgedrukt of op een andere manier vervormd zijn. Gescheurde stukjes papier kunnen ook de printer verstoppen en ongelijk papier kan vast komen te zitten in de drum of tussen andere apparatuur.

Stap 7

Als uw printer een papierlade in het chassis heeft ingebouwd, zoekt u naar het pictogram dat aangeeft aan welke kant van de lade wordt geopend. Trek de lade naar buiten en vul deze met papier op dezelfde manier als hierboven, met wat ruimte tussen het bovenste vel en de printerbehuizing.

Aanbevolen: