Papier Maken In Minecraft

Inhoudsopgave:

Papier Maken In Minecraft
Papier Maken In Minecraft

Video: Papier Maken In Minecraft

Video: Papier Maken In Minecraft
Video: minecraft - hoe maak je: suiker, papier, boeken en een boekenkast. 2024, April
Anonim

Minecraft is een sandbox-game waarmee je huizen en kastelen kunt bouwen, enorme grotten kunt verkennen, complexe mechanismen kunt maken, boeken kunt schrijven en dingen kunt betoveren. De laatste twee punten hangen met elkaar samen en, zoals je weet, heb je in ieder geval papier nodig om een boek te schrijven. Minecraft-papier is gemaakt van riet.

Automatische rietboerderij
Automatische rietboerderij

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste en moeilijkste is om de rietzaden te vinden. De hoofdregel is om te zoeken naar struikgewas van riet naast water, zonder dat groeit het niet. Het is gemakkelijker om deze plant te vinden in warme biomen. Als je veel geluk hebt, kun je rietspruiten vinden in kisten in verlaten mijnen. Verzamel zoveel mogelijk riet, wanneer het onderste blok is vernietigd, brokkelen de bovenste gewoon af. In feite krijg je maar één boek van de drie eenheden riet.

Stap 2

Je hebt twee opties - doorzoek de hele omgeving op zoek naar deze plant, of kweek hem zelf. Dat laatste is heel eenvoudig te doen. Als uw permanente woning in de buurt van een rivier ligt, hoeft u alleen al het geoogste riet langs de oever te planten.

Stap 3

Als je huis ver van water is, kun je rietplantages maken waar je maar wilt. De meest praktische manier is om een technische kelder onder de woning te creëren, hoe meer hoe beter. In de loop van de tijd is het mogelijk om daar geautomatiseerde boerderijen te bouwen van zowel riet als andere gewassen. Riet kan alleen op een blok aarde, zand of gras worden geplant als het blok aan water grenst. Graaf verschillende parallelle greppels twee vierkanten uit elkaar. Plant een riet. Je kunt het natuurlijk ook op het oppervlak planten.

Niet-automatische rietboerderij
Niet-automatische rietboerderij

Stap 4

Het riet groeit vrij langzaam en bereikt een maximale hoogte van drie blokken. Om het gewas te oogsten, volstaat het om de planten op het niveau van het tweede blok te vernietigen om het plantproces niet te herhalen.

Stap 5

Nadat u voldoende riet hebt verzameld, kunt u doorgaan met het maken van papier. Hiervoor heb je een werkbank en een veelvoud van drie tongen nodig. Vul op een werkbank elke horizontale rij met riet. Van drie stuks van deze plant ontvang je drie vellen papier.

Aanbevolen: