Papier Plaatsen

Inhoudsopgave:

Papier Plaatsen
Papier Plaatsen

Video: Papier Plaatsen

Video: Papier Plaatsen
Video: Papier plaatsen | HP LaserJet MFP M232-M237, M232e-M237e printerserie | HP 2024, Mei
Anonim

Voor het afdrukken op kantoor- en thuisprinters wordt papier van verschillende formaten gebruikt. In de meeste gevallen is dit A4-formaat met een formaat van 210 mm * 297 mm. De standaarddichtheid is 80 gram per vierkante meter. meter. Papier met deze dichtheid is geschikt voor alle kantoorapparatuur.

Papier plaatsen
Papier plaatsen

Het is nodig

Personal computer, afdrukapparaat (printer), A4-vellen

instructies:

Stap 1

Sluit uw printer aan. Het apparaat moet eerst worden aangesloten op een pc en vervolgens worden ingeschakeld op het netwerk. Anders kunnen de I/O-poorten van de computer en de printer doorbranden.

Stap 2

Print een stapel A4-papier. Verwijder het vereiste aantal vellen.

Stap 3

Plaats papier in de lade van het afdrukapparaat. Zorg ervoor dat de pagina's recht zijn om papierstoringen tijdens het afdrukken te voorkomen.

Stap 4

Verschuif de zijvergrendelingen en houd er rekening mee dat ze het papier niet te stevig moeten vastpakken - dit kan ook papierstoringen veroorzaken.

Stap 5

Open het tekstdocument dat u wilt afdrukken. Voordat u het hele document afdrukt, klikt u op de knop Testpagina afdrukken in de afdrukinstellingen. Als de testpagina correct wordt afgedrukt, is het papier correct geïnstalleerd.

Stap 6

Verstuur uw document om af te drukken. Om dit te doen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Afdrukken in het contextmenu dat wordt geopend. U kunt ook een tekstdocument openen en op de knop Afdrukken in uw teksteditor klikken.

Aanbevolen: