Papier In Een Fax Plaatsen

Inhoudsopgave:

Papier In Een Fax Plaatsen
Papier In Een Fax Plaatsen

Video: Papier In Een Fax Plaatsen

Video: How to change thermal paper for ft982 2022, November
Anonim

Iedereen die een taak heeft met het verzenden van faxen, moet papier in een fax kunnen plaatsen. Om papier in een fax te plaatsen, moet u naast het apparaat zelf een rol faxpapier en een schaar bij de hand hebben. Denk eraan dat het papier aan alle specificaties van de machine moet voldoen. Anders is de afdrukkwaliteit niet hoog genoeg. Bovendien kan het gebruik van het verkeerde papier de faxkop snel verslijten.

Papier in een fax plaatsen
Papier in een fax plaatsen

Het is nodig

Rol faxpapier en schaar

instructies:

Stap 1

Om papier in te voegen, moet u eerst de fax zelf openen. Druk hiervoor op de knop aan de zijkant van de rechterkant van het apparaat. Als je op deze knop drukt, gaat het deksel automatisch open. Om nieuw papier te plaatsen, moet u eerst de restanten van het oude papier die in de machine zijn achtergebleven, verwijderen. Dit is een lege kern die moet worden verwijderd en weggegooid.

Stap 2

Pak een nieuwe rol papier. Aangezien de fax speciaal thermisch papier gebruikt, waarbij de warmtegevoelige laag slechts aan één kant is aangebracht, is het erg belangrijk om deze correct in de fax te plaatsen. In de juiste positie rust de rol op het papier en rolt af naar de persoon die het vasthoudt. Meestal worden nieuwe rollen verzegeld met lijm of plakband. Om te voorkomen dat er lijm in de fax komt, knipt u, voordat u het papier in de machine plaatst, een stuk papier af dat lijmresten bevat vanaf het begin van de rol. Dit is ongeveer 15 cm, dat is de helft van een standaard A4 vel papier.

Stap 3

Nu kunt u papier in de fax plaatsen. Zoek hiervoor een smal gaatje ervoor boven de thermische kop (ronde lange rol), steek de rand van de rol erin en trek het papier uit de fax. Houd er rekening mee dat het papier correct moet worden geplaatst - het mag niet doorhangen of te strak zijn.

Stap 4

Sluit de faxklep door aan beide zijden naar beneden te drukken totdat u een klik hoort. Om er zeker van te zijn dat alles correct is gedaan, klikt u op de knop "Start". Op de fax moet een bericht worden weergegeven dat aangeeft dat de machine klaar is voor gebruik. Als het bericht niet verschijnt, is het papier niet correct geplaatst. Open de fax opnieuw en draai de rol om.

Populair per onderwerp