Een Stad Bekijken Vanuit Een Satelliet

Inhoudsopgave:

Een Stad Bekijken Vanuit Een Satelliet
Een Stad Bekijken Vanuit Een Satelliet

Video: Een Stad Bekijken Vanuit Een Satelliet

Video: Een Stad Bekijken Vanuit Een Satelliet
Video: Deze satelliet moet op zoek naar planeten zoals de aarde 2024, April
Anonim

Sinds het begin van de verkenning van de ruimte zijn foto's van het aardoppervlak, gemaakt met kunstmatige aardsatellieten, voor veel mensen van groot belang. Ze openen de blik naar een ongekend perspectief en laten ons de schaal en grenzen voelen van de wereld waarin we leven. Moderne satellieten hebben krachtige fotoapparatuur en optische systemen. Veel satellieten van particuliere bedrijven fotograferen constant de planeet. Tegenwoordig zijn er een groot aantal afbeeldingen van verschillende schalen en resoluties van bijna alle nederzettingen op aarde. En iedereen kan dergelijke beelden zien en letterlijk naar de stad kijken vanaf een satelliet met behulp van interactieve Google Maps.

Een stad bekijken vanuit een satelliet
Een stad bekijken vanuit een satelliet

Noodzakelijk

Elke moderne webbrowser. Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Maak verbinding met de Google Maps-service. Open het adres in de browser https://maps.google.com. U ziet een bekende zoekbalk met een kaart eronder

Stap 2

Zoek een object, gebied of nederzetting waarvan je een satellietbeeld wilt zien. Voer de naam van de nederzetting of het significante object in het zoekvak in. Druk op de Enter-knop of de Search Maps-knop naast het zoekvak. De pagina wordt vernieuwd. Na het verversen op de kaart wordt het zoekresultaat onderaan de pagina weergegeven. In de regel is dit het gewenste object, gemarkeerd met een rood pictogram.

Stap 3

Schakel over naar de weergave van satellietbeelden. Klik op het pictogram met het label Earth. Het kaartbeeld zal veranderen. Nu worden satellietfoto's weergegeven.

Stap 4

Zoom in en zoek de gewenste objecten. Klik op de afbeelding "+" op de schuifregelaar voor de weergaveschaal aan de rechterkant. De afbeelding wordt ingezoomd. Verplaats de kaart door de muis te slepen om het gewenste object te vinden. Gebruik voor productiever werken met de kaart het contextmenu dat beschikbaar is door er met de rechtermuisknop op te klikken.

Aanbevolen: