Hoe Maak Je Een Portaal Naar De Stad Zonder Mods In Minecraft

Hoe Maak Je Een Portaal Naar De Stad Zonder Mods In Minecraft
Hoe Maak Je Een Portaal Naar De Stad Zonder Mods In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Portaal Naar De Stad Zonder Mods In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Portaal Naar De Stad Zonder Mods In Minecraft
Video: How to Turn ANYTHING INTO A PORTAL in Minecraft! (NO MODS!) 2024, April
Anonim

In het spel "Minecraft" heeft de speler de mogelijkheid om parallelle werelden te bezoeken, je kunt er komen met behulp van speciale portals. Bij het gebruik van mods neemt het aantal werelden en portalen toe. Om in de reguliere wereld te spelen en portals voor het spel Hell or Ender te gebruiken, zijn mods echter niet nodig.

Hoe maak je een portaal naar de stad zonder mods in Minecraft
Hoe maak je een portaal naar de stad zonder mods in Minecraft

Ook zonder het gebruik van mods, kun je een portaal bouwen van overal op de kaart naar de stad. De essentie van het werk van zo'n portaal is als volgt: om van de gewone wereld naar het spel Hel te gaan, kan de speler elk portaal gebruiken, maar wanneer hij terug teleporteert vanuit de hel, zal hij altijd terugkeren naar het portaal dat als eerste is gemaakt.

Hoe maak je een stad in Minecraft

Eerst moet je een nederzetting maken of vinden. Reeds bestaande dorpen kunnen in de woestijn of op de vlaktes tegenkomen, het blijft alleen om er een te vinden. Je kunt je stad bouwen, om dit te doen, moet je een bruin ei in je inventaris vinden en het op de grond gooien op de plek die je hebt gekozen om te bouwen. Een dorpeling zal uit het ei komen. Hoe groter de stad die je moet bouwen, hoe meer eieren je moet gebruiken.

Wanneer het vereiste aantal inwoners is getypt, kan de speler vertrekken en andere dingen doen terwijl de inwoners een nieuwe stad bouwen. Je kunt binnen een dag terugkeren - de stad is klaar.

Hoe maak je een portaal naar de stad in Minecraft

Wanneer de stad is gevonden of gemaakt, kun je beginnen met het bouwen van de portal. Allereerst moet je een portaal maken van de stad naar het spel Hell. Het belangrijkste punt is dat dit het eerste portaal naar de hel zou moeten zijn dat door een speler op deze kaart is gebouwd.

Om een portaal naar de onderwereld te bouwen, heb je obsidiaan nodig. Het kan worden verkregen door water over lava te gieten. De speler moet een emmer water en een diamanten houweel inslaan (zwakkere obsidiaan kan niet worden gebroken) en ondergronds gaan. Nadat je het gebied met lava met water hebt overstroomd, kun je beginnen met het extraheren van blokken, waarvoor 20 stuks nodig zijn.

Nadat je de kerker hebt verlaten, kun je beginnen met bouwen. Op de gekozen plaats moet je een monument maken van 4 bij 6 blokken. Het portaal is klaar, het blijft om het te activeren. Hiervoor zijn vuursteen en een vuursteenstaaf nodig, waaruit vuursteen wordt gemaakt. Hiermee kunt u de portal activeren door met de rechtermuisknop te klikken.

Vervolgens moet de speler naar de hel teleporteren door het gecreëerde portaal en het portaal zelf uitrusten met wat niet-brandbaar materiaal. Dan moet je terugkeren naar de gewone wereld en naar je huis gaan (of naar een plaats waar je een portaal naar de stad moet bouwen) en daar een ander portaal naar de hel maken.

Hoe het portaal naar de stad te activeren

Het portaal is klaar, u kunt het gebruiken. Om van huis naar stad te gaan, moet je thuis het portaal naar de hel betreden, het zal de speler naar de lagere wereld brengen. Daar verlaat de speler het portaal en gaat het opnieuw binnen. Het portaal neemt de speler mee naar de gewone wereld - naar het portaal dat als eerste werd gebouwd, dat wil zeggen, naar de stad.

Indien gewenst kan de speler meerdere portalen naar de hel maken in het hele district, ze zullen hem allemaal naar hetzelfde punt van de lagere wereld teleporteren, van waaruit hij zal terugkeren naar zijn eerste gebouwde portaal - naar de stad.

Aanbevolen: