Hoe Maak Je Een Portaal Naar De Stad In Minecraft Zonder Mods

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Portaal Naar De Stad In Minecraft Zonder Mods
Hoe Maak Je Een Portaal Naar De Stad In Minecraft Zonder Mods

Video: Hoe Maak Je Een Portaal Naar De Stad In Minecraft Zonder Mods

Video: Hoe Maak Je Een Portaal Naar De Stad In Minecraft Zonder Mods
Video: How to Turn ANYTHING INTO A PORTAL in Minecraft! (NO MODS!) 2024, April
Anonim

De spannende sandbox-game Minecraft heeft duizenden fans over de hele wereld gewonnen. Daarin kun je verschillende dingen maken van kubieke elementen, huizen bouwen, portalen maken, vechten, vrienden maken en communiceren. Om je reizen leuker te maken, leer je hoe je een portaal naar de stad maakt in Minecraft.

Hoe maak je een portaal naar de stad in minecraft zonder mods
Hoe maak je een portaal naar de stad in minecraft zonder mods

Hoe maak je een stad in Minecraft

Om een portaal naar een stad te bouwen, moet je de nederzetting zelf vinden of maken, anders verdwijnt de betekenis van het bouwen van een portaal.

Als de creatieve modus is geopend op de server, om een stad te bouwen, open je je inventaris, vind je een bruin ei tussen de beschikbare items, gooi het op de grond zodat een inwoner van de toekomstige nederzetting eruit zal komen. Hoe groter de stad in het spel die je wilt bouwen, hoe meer eieren je nodig hebt.

Wanneer het vereiste aantal burgers verschijnt, kun je een tijdje vertrekken en andere nuttige dingen doen. Over een dag, keer terug naar de plaats waar de eieren zijn gebroken, daar zullen burgers een stad bouwen.

Om een portaal naar een stad zonder mods te bouwen, hoeft de nederzetting zelf niet te worden gebouwd, deze kan worden gevonden door door het spel te reizen. Op de vlakte of in de woestijn vind je een kant-en-klare nederzetting van mobs met houten of zandhuizen. Het is op deze plek dat je een portaal moet maken.

Om een stad op de kaart te laten verschijnen, kun je ook kedengkedeng invoeren in de sleutel van de Minecraft-wereldgenerator.

Hoe maak je een portaal naar de stad in Minecraft

Het portaal is nodig zodat u snel van het ene punt naar het andere kunt gaan.

Om het te bouwen, sla je vier blokken uit de grond in het centrum van de stad, omring je deze plek met blokken van één type steen en plaats je stenen van een ander type in plaats van de verwijderde blokken. Als je alles van één materiaal doet, werkt het portaal naar de stad niet.

Om naar een andere plaats vanuit de stad te teleporteren, is het natuurlijk noodzakelijk om niet alleen een ingang naar het portaal te hebben, maar ook een uitgang ervan. Zoek de plek die je nodig hebt buiten de stad (of in een ander dorp) en maak daar precies hetzelfde portaal.

Hoe het portaal naar de stad te activeren

Om een portaal naar een stad te activeren die zonder mods is gemaakt, neem je een horloge, beweeg je je muis over de onderste blokken van de portaalingang en klik je er met de rechtermuisknop op. Als je alles goed hebt gedaan, zie je het water stromen en de ingang vullen.

Ga naar de portal die u eerder hebt gebouwd en volg dezelfde procedure.

Zo is het je gelukt om een portaal naar de stad te maken in Minecraft, nu kun je met één klik vanuit het dorp gaan.

Vergeet niet om je portaal bij de uitgang te versterken, zodat je niet direct na het teleporteren wordt aangevallen.

Aanbevolen: