Een Programma Uitvoeren In Venstermodus

Inhoudsopgave:

Een Programma Uitvoeren In Venstermodus
Een Programma Uitvoeren In Venstermodus

Video: Een Programma Uitvoeren In Venstermodus

Video: Een Programma Uitvoeren In Venstermodus
Video: Top 5 voorgeïnstalleerde handige Windows 10 programma's 2024, Mei
Anonim

Veel programma's kunnen in verschillende modi werken: volledig scherm en vensters. Om met meerdere applicaties tegelijkertijd te werken, is het het beste om ze in de venstermodus uit te voeren om de overgang van de ene naar de andere te versnellen.

Een programma uitvoeren in venstermodus
Een programma uitvoeren in venstermodus

instructies:

Stap 1

Open de app en kijk in de rechterbovenhoek van het scherm. Daar zie je drie knoppen. Als je op de meest rechtse knop met een kruisje drukt, wordt het programma afgesloten. Als je helemaal links klikt, waar een streepje (underscore) staat, klap je het programma in.

Stap 2

Om het programma in venstermodus uit te voeren, klikt u op de knop in het midden. Het toont twee rechthoeken (de ene iets achter de andere). Het programma schakelt over van volledig scherm naar venstermodus. Om vervolgens de grootte van het venster aan te passen, beweegt u de muiscursor over een van de hoeken, houdt u ingedrukt en sleept u naar de ene of de andere kant. Deze methode om een programma in de venstermodus te zetten is geschikt voor alle soorten toepassingen.

Stap 3

Gebruik verschillende sneltoetsen om het programma in de venstermodus te starten. Dit kunnen Alt + Tab, Ctrl + Enter, Atlt + Shift en andere zijn. Het hangt allemaal af van de applicatie-instellingen. Open de instellingen van het programma dat u gebruikt, bekijk de geïnstalleerde sneltoetscombinaties.

Stap 4

Als de geïnstalleerde combinatie niet bij u past, kunt u deze vervangen door een andere. Het belangrijkste is dat er geen andere actie wordt geregistreerd op dezelfde combinatie. Schud de combinaties indien nodig opnieuw zodat ze niet overeenkomen.

Stap 5

Pas de programma-instellingen aan zodat het in de venstermodus draait. Om dit te doen, start u de toepassing die u wilt corrigeren, gaat u naar de instellingen en zoekt u de startopties.

Stap 6

Als er een vinkje staat naast "Openen in volledig scherm", verwijder dan het vinkje en bevestig de wijzigingen. Of vink het vakje naast 'Openen in schermmodus' aan. Bevestig de wijzigingen en start het programma opnieuw om ervoor te zorgen dat de instellingen van kracht worden.

Aanbevolen: